Mansur Yavaş tüm Ankaralılardan özür diledi

Mansur Yavaş tüm Ankaralılardan özür diledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş kar yağışı nedeniyle kentin bazı noktalarında sıkıntı yaşanması üzerine açıklama yaptı: Hiçbir bahane üretmeden, sıkıntı yaşayan hemşehrilerimizden özür diliyorum. Önlemlerimizi alıyoruz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kentteki kar yağışı nedeniyle bazı bölgelerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle vatandaşlardan özür diledi.

Kara hazırlıksız yakalanan Ankara'da, belediye ve karayolları ekiplerinin çalışmalarına rağmen bazı cadde ve sokaklar buz tuttu ve zincirleme trafik kazaları yaşandı.

"BAHANE ÜRETMEDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan anlar için Mansur Yavaş sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Karla mücadele çalışmalarımızda 926 noktaya müdahale ettik. Bazı noktalarda sıkıntılar yaşandığı bilgisini aldım. Hiçbir bahane üretmeden, sıkıntı yaşayan hemşehrilerimizden özür diliyorum. Sorunların giderilmesi için tüm önlemlerimizi alıyoruz. Güveniniz için teşekkür ederim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN