Mansur Yavaş'tan internet operatörlerine çağrı: Fiyatları indirin

Mansur Yavaş'tan internet operatörlerine çağrı: Fiyatları indirin

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, evlerinde internet olmayan öğrencilere ücretsiz internet sağlamak için harekete geçti. Yavaş operatörlere çağrı yaparak teklif ettikleri fiyatta indirim yapmalarını istedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını sürecinde uzaktan eğitim gören öğrencilerden evlerinde internet bağlantısı olmayanlar için harekete geçti. Ücretsiz internet erişimi sağlanması için operatörlerle yapılan görüşmelerde verilen fiyatın yüksek olduğunu ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Mansur Yavaş sosyal mesya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"TEKLİF ETTİĞİNİZ FİYATI İNDİRİN"

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’a seslenen Yavaş, “Sosyal yardım alan ve bu süreçte gelirini kaybeden hemşehrilerimizin eğitim gören çocuklarına destek olmak üzere Belediyemize teklif ettiğiniz fiyatı lütfen indirin. Gün bu gündür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN