Mardin'de 2 mahalle için karantina kararı

Mardin'de 2 mahalle için karantina kararı

Mardin'in Artuklu ilçesinde peş peşe karantina kararları alındı. İlçede Ortaköy ve Gökçe mahallelerinde Kovid-19 testleri pozitif çıkan vakaların artması nedeniyle karantina uygulanmasına gidildiği belirtildi.

Mardin'in Artuklu ilçesinde koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 2 mahallede kısmi karantina uygulaması başlatıldı.

İlçede Ortaköy ve Gökçe mahallelerinde Kovid-19 testleri pozitif çıkan vakaların artması ve sosyal hareketliliğin devam etmesi üzerine İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nca yeni kararlar alındı.

GİRİŞ-ÇIKIŞLAR İKİNCİ BİR EMRE KADAR YASAK

Buna göre, Ortaköy Mahallesi'nde Yeni Sağlık Ocağı Caddesi, Küme Evleri, Eski Mardin Caddesi ve Eski Mardin Sokağı, Gökçe Mahallesi'nde ise Menderes Caddesi ve Menderes Sokağı ikinci bir karara kadar karantinaya alındı.

Sınırları belirtilen bölgeler kontrol altına alınarak, zorunluluk halleri dışında giriş ve çıkışlara kapatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN