Marmara ve Karadeniz için sağanak uyarısı: Akşama kadar sürecek

Marmara ve Karadeniz için sağanak uyarısı: Akşama kadar sürecek

Meteoroloji, Marmara ve Karadeniz için peş peşe kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Bursa, Yalova, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu kıyılarında akşam saatlerine kadar sağanak etkili olacak.

Meteoroloji, Marmara ve Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı yaptı, oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Marmara'nın güney ve doğusunda devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak, bugün saat 18.00'e kadar Bursa, Yalova, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli olacak.

ANADOLU YAKASI'NDA SAĞANAK

İstanbul'un bazı ilçelerinde sağanak etkili olmaya baladı. Anadolu Yakası'nda Kadıköy ve Üsküdar'da hafif yağış, Ataşehir'de ise sağanak etkili oldu.

01-003.jpg

YAĞMURA RAĞMEN DENİZE GİRDİLER

Üsküdar Salacak Sahili'nde yağışa rağmen bazı vatandaşlar denize girdi.

Avrupa Yakası'nda da birçok bölgede etkili olan yağış dolayısıyla yollarda su birikintileri oluştu.

Zaman zaman şiddetini arttıran yağış, sürücülere de zor anlar yaşattı. Bazı bölgelerde yağış nedeniyle küçük çaplı trafik kazaları da meydana geldi.

4 İLE DİKKAT!

Batı Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın akşam saatlerine kadar Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu kıyılarında kuvvetli olacağı bekleniyor. 

Meteoroloji, üçüncü açıklamasında da Ege Bölgesi için uyarılarda bulundu. 

İç Ege'de İzmir ve Aydın'ın iç kesimleriyle, Manisa, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanakla beraber yerel dolu yağışının akşam saatlerine kadar etkili olacağı tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN