Survivor Emir kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Babası neden öldü?

Survivor Emir kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Babası neden öldü?

MasterChef’te üçüncü olarak adından söz ettiren Emir Emidemir, Survivor 2021 kadrosunda yer aldı. MasterChef’ten elenirken duygusal bir konuşma yapan Emir Elidemir, ‘Ben babamın oğluyum’ diyerek, hem ağladı hem de ağlatmıştı.

Babası eski millî futbolcu ve spor yazarı olan Emir Elidemir’in annesi de gazeteci… MasterChef’te finale kalmak için yarıştığı esnada rakiplerinin finale kalmayı hak ettiğini söyleyen Emir Elidemir, Survivor’da da iddialı olacağını açıkladı.

EMİR ELİDEMİR KİMDİR?

31 Ağustos 1994 yılında doğan Emir Elidemir, Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından Özyeğin Üniversitesi Gastronomi bölümüne giriş yaptı. Lisans eğitimi sırasında Hollanda, Fransa ve ABD’de staj yapan Emir Elidemir, Fransa’nın Lyon kentinde Les Trois Domes (1 michelin), Hollanda’nın Amsterdam kentinde Moshik (2 michelin), Pensacola kentinde Type olmak üzere toplam 3’er ay olmak üzere 3 farklı staj yaparak kariyer geçmişinde farklı tecrübeler edindi.

2018 yılında üniversiteden mezun olan Emir Elidemir, ABD’nin New York kentinde, Benno Restoran’da (1 michelin) 1 yıl boyunca Chef de Partie pozisyonunda çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönüş yaptı. İstanbul’daki 2.5 aylık Nicole Restaurant deneyiminin ardından 1 ay kadar Cunda Otel’in mutfak şefliğini üstlenen Emir Elidemir, ağustosta Masterchef’e katılabilmek adına görevinden istifa etti. 

MasterChef 2020’de son 16’ya kalma başarısı gösteren Emir Elidemir, yarışmada 3’üncü oldu.

survivor-emir-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-babasi-neden-olduuuuuuuuuuu.jpg

EMİR ELİDEMİR’İN BABASI HASAN ELİDEMİR KİMDİR?

MasterChef’te üçüncü olan Emir Elidemir, babasının ünlü bir futbolcu olduğunu açıklamıştı. MasterChef’e veda konuşması yaparken kendisini kadınların yetiştirdiğini söyleyen Emir Elidemir, ancak babasının oğlu olduğunu ve onun bir şampiyon olduğunu açıklamıştı.

Babasının hayatını kaybettiğini aktaran Emir Elidemir, babasının eski millî futbolcu olduğunu söylemişti. İzmirspor'un eski futbolcularından, spor yazarı ve diş hekimi Hasan Elidemir, 60 yaşında vefat etti. 

ekran-resmi-2021-01-04-12-22-52.png

Alkol probleminden dolayı uzun zamandır tedavi gören Hasan Elidemir'in Balıkesir'de bir otel odasında baygın hâlde bulunduğu ve özel bir hastanede yoğun bakıma alınmasının ardından tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. İzmir'in Eşrefpaşa semtinde 1959’da doğan ve 1970 yılında İzmirspor altyapısında futbola başlayan Hasan Elidemir, 14 sene boyunca bu kulüpte forma giymesinin ardından Antalyaspor’un yolunu tuttu.

survivor-emir-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-babasi-neden-olduuuu.jpg

Aynı anda Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Eşrefpaşa Hastanesi ve kendi muayenehanesinde doktorluk yapan Hasan Elidemir, köşe yazarlığı ve Altay'da sportif direktörlük yaptı. Yeni Asır'da spor yazarlığı da yapan Hasan Elidemir, Yeni Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EMİR ELİDEMİR'İN ANNESİ KİMDİR?

Emir Elidemir'in annesi Yücel Öziçer, genç görünümü ile dikkat çekiyor. Sosyal medyada da oğluna destek veren Yücel Öziçer, aynı zamanda gazetecilik yapıyor.

ekran-resmi-2021-01-04-12-22-16.png

EMİR ELİDEMİR’İN SEVGİSİ VAR MI?

MasterChef'ten elenen Ayyüce Kamit, Emir Elidemir'le çıkan aşk iddialarının ardından açıklamalarda bulunmuştu. Ayyüce Kamit, katıldığı programda yarışmada Furkan ve Emir'le aşk yaşadığı iddialarının ardından Uğur Kardaş'ın YouTube kanalında yayınlanan programına konuk olmuştu.

MasterChef'ten elenen Berker, yarışmada aşk yaşandığını söylemiş, Ayyüce ile Emir’i işaret etmişti. Ayyüce Kamit ise bu iddianın kendisinin çok sinirlendiğini kaydederek, oraya yarışmak için gittiklerini ve herkesin birinci olmak için yarıştığını belirtti. 

survivor-emir-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-babasi-neden-olduuuuuuuuuuuu.jpg

Emir’le bir ay aynı restoranda çalıştıklarını hatta yarışmaya birlikte başvurmayı düşündüklerini anlatan Ayyüce Kamit, birbirlerinden habersiz bir şekilde seçmelerde karşılaştıklarını anlattı. Emir’le güzel bir arkadaşlıklarını olduğunu ifade eden Ayyüce, Furkan’la da Emir’le de arkadaş olduğunu açıkladı.


EMİR’DEN VEDA KONUŞMASI

Zor restoranlarda çalıştığında hep annesini düşündüğünü anlatan Emir Elidemir, onun üzülmesini istemediğini belirtti. Kendisini kadınların yetiştirdiğini ancak babasının oğlu olduğunu vurgulayan Emir Elidemir, babasının bir şampiyon olduğunu, kendisinin de onun gibi şampiyon olmak istediğini ancak henüz boynuzun kulağı geçemediğini söyledi.


Hayatın yarışmalarla dolu olduğuna işaret eden Emir Elidemir, MasterChef’i kazanamadığını ancak bir sonraki yarışmayı kazanacağını iddia ederek, pes etmeyeceğini vurguladı.

survivor-emir-kimdir-kac-yasinda-ve-evli-mi-babasi-neden-olduu.jpg

Şef Mehmet Yalçınkaya ise Emir Elidemir’in annesine ‘Senin gibi kaliteli bir insan yetiştirdiği için ona teşekkür ediyor, selamlarımı iletiyorum’ ifadelerini kullanmıştı.

Serhat 67 puan puanla Barbaros’la birlikte adını finale yazdırırken, Emir Elidemir ise 63 puanda kalarak yarışmaya veda etmişti. Üçlü turun arkasından Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya şeflerden en yüksek puanı alan Serhat ikinci finalist olmuş, üç oyunda 20 + 25 + 18 = 63 puan alarak elenen Emir Elidemir, hayallerine veda etmişti. Finalin ardından Serhat Doğramacı, MasterChef’te şampiyon olmuştu.

‘O BAKLAVAYI AÇAMIYORSAM…’

Masterchef’te üçüncü olan Emir Elidemir, kendisine bir söz verdiğini, bugün önde olduğunu ancak daha kolay bir tatlı seçseydi, ‘O baklavayı açamıyorsam kupayı almaya hakkım yok’ ifadelerini kullanmıştı. Baklavanın pişmesi durumunda kupayı hak edeceğini aktaran Emir Elidemir, her şeyin böyle öğrenildiğini kaydederek, rakiplerinin finalde olmayı hak ettiğini söyledi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN