MasterChef’te kalan yemekler ne oluyor?

MasterChef’te kalan yemekler ne oluyor?

Haftanın belirli günlerinde yayınlanan MasterChef Türkiye’de hazırlanan yemeklerden ziyade kalan yemekler de izleyicilerin ilgisini çekiyor. Türkiye’de yayınlanan birçok yemek programlarında fazlaca hazırlanan yemeklerin israf olduğu iddia ediliyor.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de kalan yemekler sosyal medyada gündem oldu. Yarışmacıların hazırladığı yemekler, şeflerin beğenisine sunuluyor. Kalan yemekler ise başka kanallarda yayınlanan diğer yarışmalar gibi değerlendiriliyor.

MASTERCHEF’TE KALAN YEMEKLER NE OLUYOR?

Türkiye’de yayınlanan birçok yemek programlarındaki yemeklerin akıbeti herkesçe merak edilir. Bir ödülü kazanmak için onlarca kişilik hazırlanan yemekler, deyim yerindeyse bir çatal alınarak tadılır. Neredeyse hiçkimse tabağını bitirmez ve bir şekilde hazırlanan yemeklerde bir kusur aranır. Bundan dolayı bazı yarışmadaki yemeklerin israf olduğuna dair iddialar dolaşır.

Ancak MasterChef’te durum biraz farklı. Çünkü yarışmacılar sadece üç şefin tadacağı kadar yemek hazırlar. Şefler yemekleri tadarken, yemeklerin yarısından çoğu zaten bitmiş olur. Kalan yemeği ise yarışmacılar afiyetle yiyor…

masterchefte-kalan-yemekler-ne-oluyorrr-1.jpg

MASTERCHEF KONUSU

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması, her kesimden izleyici tarafından yakından takip ediliyor. Toplamda 16 kişilik mavi ve kırmızı takımdan oluşan MasterChef’te her hafta bireysel dokunulmazlık ve takım dokunulmazlığı oyunları oynanıyor.

Haftanın 4 günü yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında şefler Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, yarışmacıları puanlıyor. Her hafta dokunulmazlık oyununun kaybeden takımı arasından belirlenecek üç kişi, eleme potasına giriyor.

Şefler, 3 yarışmacıya belirli bir süre vererek, istedikleri tarifleri hazırlamasını bekliyor. Pazar gecesi yapılan eleme yarışmasının ardından bir yarışmacı, MasterChef’e veda ediyor.

Masterchef Junior Türkiye başvuru sayfası | Yarışma ne zaman başlayacak?Masterchef Junior Türkiye başvuru sayfası | Yarışma ne zaman başlayacak?

 

Mehmet şef nereli ve yaşı kaç? İşte Mehmet Yalçınkaya’nın biyografisiMehmet şef nereli ve yaşı kaç? İşte Mehmet Yalçınkaya’nın biyografisi

 

Danilo Zanna kaç yaşında ve eşi kim? Sempatik tavırlarıyla MasterChef’e renk katıyorDanilo Zanna kaç yaşında ve eşi kim? Sempatik tavırlarıyla MasterChef’e renk katıyor

 

Somer şef kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Somer Sivrioğlu’nun biyografisiSomer şef kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Somer Sivrioğlu’nun biyografisi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN