Meclis Başkanı'ndan Hamilton'a gönderme: Pist çok iyiymiş değil mi şampiyon

Meclis Başkanı'ndan Hamilton'a gönderme: Pist çok iyiymiş değil mi şampiyon

TBMM Başkanı Şentop, F1 Türkiye Grand Prix'inde birinci olan Hamilton'a “Pist çok iyiymiş değil mi şampiyon” ifadeleriyle göndermede bulundu.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, F1 Türkiye Grand Prix'inde 37. turda liderliği koruyarak yarışı 1. sırada bitiren Britanyalı pilot Lewis Hamilton'u podyumda tebrik ederek, kupasını takdim etti. 

Sosyal medya hesabı üzerinden ayrıca bir paylaşımda bulunan Şentop, Mercedes pilotu Hamilton'un İstanbul Park'ın asfaltı için şikayetine de göndermede bulundu. Meclis Başkanı şu ifadeleri kullandı:  

"Formula 1'in İstanbul ayağını kazanan Mercedes Pilotu Lewis Hamilton'ın yeni şampiyonluğunu podyumda tebrik edip, kupasını takdim ettik. Pist çok iyiymiş değil mi şampiyon." 

 

Intercity İstanbul Park Pisti'nde düzenlenen yarış sonrası yapılan törende Mustafa Şentop, birinci olan Mercedes pilotu Lewis Hamilton dışında ikinci sıradaki Racing Point sürücüsü Sergio Perez ve üçüncülüğü alan Ferrari'den Sebastian Vettel'e kupalarını da takdim etti. 

HAMILTON: ARABANIN KONTROLÜNÜ SAĞLAMAK İMKANSIZ  

İstanbul’da yeni bir asfaltla karşılaşacaklarından haberdar olmadıklarını belirten Hamilton, “Nedenini bilmiyorum ama zemini yeniden asfaltlamışlar. Bunun için milyonlar harcanmış. Islak yerlerde arabanın kontrolünü sağlamak imkansız. Burası harika bir pist… Burada uzun süredir yarış yapılmadığının farkındayım ama yeni asfalt için milyonlar harcamak yerine, sadece temizlemeleri yeterli olabilirdi” dedi.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN