Menajerimi Ara son bölümde Feris'e evlenme teklif eden Serkan'dan şok karar!

Menajerimi Ara son bölümde Feris'e evlenme teklif eden Serkan'dan şok karar!

Güçlü kadrosuyla her pazar akşamı Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu, ünlü oyuncu Ceren Taşçı oluyor. İşte, sürpriz fragman...

Menajerimi Ara 34. yeni bölüm neler olacak, detaylar netleşiyor. Serkan, Feris'e evlenme teklif ettikten sonra Melisa'nın boşanmaktan vazgeçmesi gerçeğiyle karşı karşıya kalıyor. Her şeyden habersiz olan Feris, Serkan'ın telaşlı hareketlerinden şüphelenirken, durumdan istemsiz bir şekilde haberdar olan Dicle ise ne yapacağını bilemiyor. 

MENAJERİMİ ARA 34. BÖLÜM FRAGMANI

34. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların farklı konusuyla dikkat çeken dizisi Menajerimi Ara'nın 34. bölümü, 18 Nisan 2021 Pazar günü saat 21.00'de Star TV'de yayınlanacak. Ancak öncesin saat 20.00'de önceki bölümün tekrarı diziseverlerle buluşacak. Menajerimi Ara tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'yi ziyaret etmek mümkün.

Menajerimi Ara son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Kıraç'ın temsil ettiği yönetmen Ceyhun, Feris'in oyuncusu Ayça Varlıer ile çalışmak isterken, Ayça Varlıer ise geçmişte kendisiyle yaşadığı sıkıntılar sebebiyle Ceyhun ile çalışmak istemiyor. Yağmur Tanrısevsin'in sette yaşadığı problem sebebiyle menajeri Feris'i araması sonucu Serkan ve Feris, soluğu sette alıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Menajerimi Ara 34. bölüm özeti: Serkan'ın tüm çabalarına rağmen Melisa'dan boşanmadığını duyan Feris büyük bir şok yaşıyor. Çınar'ın Türkiye'de temsil ettiği İspanyol şef Jose Garcia, reklam filmi için geldiği İstanbul'a adım atar atmaz Çınar ve Emrah'ın hareketli günler geçirmesine sebep oluyor. Yeni bölümün sürpriz konuğu Ceren Taşçı, dizinin yeni bölümünde sektörün adaletsizliğine bir kez daha tanık oluyor.

MENAJERİMİ ARA 34. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım imzasıyla Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi oyuncu kadrosunda; Barış Falay (Kıraç Özdal), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar Bilgin), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış Havas), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Yaprak Medine (Beren Özdal), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Aslı Mavitan (Maide Özdal), Pınar Ünsal (Leyla), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), Melisa Seda (Sedef), Beran Kotan (Aydın Havas), Bedir Bedir (Bekir), Nurhan Özenen (Ceylan), Burak Tozkoparan (Emir), Melisa Seda (Sedef), Serhat Teoman (Serkan Tahtacı) gibi isimler rol alıyor.

MENAJERİMİ ARA HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Online dizi-film platformu Netflix'te yayınlanan Fransız yapımı 'Call My Agent' dizisi, ülkemizde 'Menajerimi Ara' adıyla televizyon ekranlarına uyarlandı. Ünlü oyuncular ve menajerlerinin yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan dizinin orijinali, ülkemizde de izleyici kitlesine sahip.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN