Mersin'de ilaç dolandırıcılığı operasyonu: 3 gözaltı

Mersin'de ilaç dolandırıcılığı operasyonu: 3 gözaltı

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, elde ettikleri TC kimlik numaralarına ilaç yazdırıp sattıkları iddiasıyla, aralarında bir eczacının da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Mali Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçları ile ilgili yaptıkları çalışmada, bir eczanede usulsüzlük tespit etti.

Eczacı O.K. ve eczası kalfası M.G.'nin vatandaşlardan elde ettikleri TC kimlik numaralarına ilaç yazdırarak, bu ilaçları Y.T.Y. aracılığıyla sattığı belirlendi. Şüphelilerin evlerine eş zamanlı operasyon yapan polis, 3 kişiyi yakaladı. Operasyonda piyasa değeri yaklaşık 50 bin TL olan çok miktarda ilaç ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusunun sürdüğü belirtildi.

MERSİN/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN