Meteoroloji uyardı: Kar, sağanak, fırtına geliyor

Meteoroloji uyardı: Kar, sağanak, fırtına geliyor

Meteoroloji bir kez daha bölge bölge uyardı, "Kar, sağanak, fırtına fena bastıracak" duyurusu yaptı. Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ve Marmara Bölgesi'nde sağanak, Artvin'in iç kesimleri, Hakkari ve Ardahan çevrelerinde kar, Ege'de ise fırtına bekleniyor.

Meteoroloji, yarın için peş peşe uyarılarda bulundu, Türkiye'nin kuzey kesimleri ile Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. 

İSTANBUL HAVA DURUMU: SAĞANAK GELİYOR

Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun güneyi, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Balıkesir'in kuzey ilçeleri, İstanbul'un Anadolu Yakası, Artvin ve Şırnak çevrelerinde yer yer hafif yağmur ve sağanak tahmin ediliyor.

ARTVİN, ARDAHAN VE HAKKARİ İÇİN KAR UYARISI

Artvin’in iç kesimleri, Hakkari ve Ardahan çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar öngörülüyor. Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis tahmin ediliyor.

MARMARA VE EGE'DE HAVA DURUMU

Rüzgarın, Marmara’nın güneyi ve Kuzey Ege kıyıları ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 kilometre/saat)  şeklinde esmesi öngörülüyor.

Ege Denizi'nde fırtına, Marmara'da ise fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

 

24-25 KASIM 2020 HAVA DURUMU TAHMİNLERİ ŞÖYLE: 

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinin yer yer hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

25 KASIM 2020 ÇARŞAMBA

01-005.jpg

26 KASIM 2020 PERŞEMBE

02-001.jpg

27 KASIM 2020 CUMA03.jpg

28 KASIM 2020 CUMARTESİ

04.jpg

29 KASIM 2020 PAZAR

05.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN