MHP'den Babacan'a 'had' uyarısı

MHP'den Babacan'a 'had' uyarısı

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Bahçeli'yi eleştiren Babacan'a sert karşılık verdi: Ali Babacan; emsalleri ile birlikte mekan tuttuğu çukur seviyeden, Sayın Genel Başkanımıza dil uzatma hadsizliğinde bulunmuştur.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın, Bahçeli'ye yönelik "RTÜK'e çağrı yapmak istiyorum. Çocukların evde bağırış çağırış dinlemelerini istemiyoruz. Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun lütfen" çağrısına MHP'den çok sert tepki geldi. 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bahçeli'yi eleştiren Babacan'a yüklendi, "Türkiye'ye kurulan tuzaklara gönüllü taşeronluk yapmak üzere yüzde 100 yabancı sermaye ile imal edilen DEVA isimli particikte genel başkancılık oynayan Ali Babacan; emsalleri ile birlikte mekân tuttuğu çukur seviyeden, Sayın Genel Başkanımıza dil uzatma hadsizliğinde bulunmuştur" dedi.

Büyükataman'ın paylaşımları şöyle: 

"Türkiye'ye kurulan tuzaklara gönüllü taşeronluk yapmak üzere yüzde 100 yabancı sermaye ile imal edilen DEVA isimli particikte genel başkancılık oynayan Ali Babacan; emsalleri ile birlikte mekân tuttuğu çukur seviyeden, Sayın Genel Başkanımıza dil uzatma hadsizliğinde bulunmuştur.

Ömrünü büyük Türk milletine adayan Sayın Genel Başkanımıza yönelik bu hadsizlik ne acıdır ki Türk'ün gücünü yedi düvele gösterdiğimiz müstesna ilimiz Çanakkale'de dün mağlup ettiklerimizin Türkiye'yi bir müstemleke hâline getirmeye and içmiş yedek akçesi tarafından yapılmıştır.

"CADDE CADDE İHANET GEZDİREN..."

Bırakın teşkilatlanmayı; il başkanı bulamayan cücük bir yapılanmanın başındaki etkisiz eleman; milyonlarca oy vereni, Türkiye ile birlikte dünyanın dört bir köşesinde oy vereninden çok daha fazla gönül vereni olan partimizden bahsederken 'küçük"' kelimesini kullanabilmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti'ne diz çöktürmek için ortaya çıkan, "Açılımın sahibi geliyor" anonsuyla cadde cadde ihanet gezdiren, toplantılarında Türk devletine meydan okuyan bu hadsizin Sayın Genel Başkanımıza yönelik "Devleti esir aldı" sözleri bir akıl tutulması, şuur noksanlığıdır. Milliyetçi Hareket, sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasinin değil gerçek demokrasinin, hak yolunun, hakikat yolunun takipçisidir.

"TAVSİYEMİZ 'HAD SINIRI'NI BİLMESİDİR"

PKK’ya meşruiyet, FETÖ’ye serbesti vermeyi demokrasi zanneden zihniyet, bu temiz topraklardan def olana dek mücadelemiz sürecektir. Türk çocuğu, Mete'den Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ecdadının yolundadır; yolbaşçısı Sayın Devlet Bahçeli’nin teşvik ve talimatları doğrultusunda büyük ve müreffeh Türkiye’yi inşa etme ülküsüne hızla ilerlemektedir. Babacan’a tavsiyemiz ise "had sınırı"nı bilmesidir.

BABACAN'DAN BAHÇELİ ÇAĞRISI

Çanakkale'de konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sert açıklamalarına cevap vermişti.

Babacan, şunları kaydetmişti: "Çok bağırıyorsunuz. Bağırmanıza gerek olmasın diye önünüze mikrofon koyuyorlar. Bu toplum bağırış çağırış istemiyor artık. RTÜK’e bir çağrı yapmak istiyorum. Pandemi dönemindeyiz. Çocuklarımız evlerde. Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun lütfen. Çocuklarımızın edep ve ahlâkını bozacak hakaretlerin yayınlanması çok sakıncalı. Çocuklarımızın evde bağırış çağırış, küfür dinlemesini, siyasetçilerin topluma kötü örnek olmasını istemiyoruz."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN