MHP'li başkanın evine silahlı saldırı

MHP'li başkanın evine silahlı saldırı

Isparta'da, MHP'li Belediye Başkanı Memiş Kaynak'ın evine gece saatlerinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çiçekpınar Beldesi Belediye Başkanı Memiş Kaynak'ın ailesiyle yaşadığı eve kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı.

Evin duvarlarına birden çok saçmanın isabet ettiği saldırıdan Başkan Kaynak ve ailesi yara almadan kurtuldu. Saldırının ardından bölgeye jandarma ekipleri sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'3 EL TÜFEKLE ATEŞ ETTİLER'

Belediye Başkanı Memiş Kaynak, "Gece saat 01.30'da oldu olay. Kameralarda görüntüleri var. Görüntüleri jandarma ekiplerimize teslim ettik. Kamerada 2 kişi gözüküyor. 3 el tüfekle ateş ettiler. Allah'a şükür bizde bir şey yok" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN