Millet İttifakı'nın ilk bakanları belli oldu! Kılıçdaroğlu bakan olacak kişileri açıkladı: İşte listesi

Millet İttifakı'nın ilk bakanları belli oldu! Kılıçdaroğlu bakan olacak kişileri açıkladı: İşte listesi

14 Mayıs seçimine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı adaylarının mitingleri de hız kesmeden devam ediyor. Peki Millet İttifakı'nın Bakanları kimler olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Cumhurbaşkanı adayları vaatlerini ve planlarını vatandaşla paylaşmaya devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu kabine planlarını anlattı. Peki Bakanlar kim olacak? Kemal Kılıçdaroğlu neler söyledi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KEMAL KILIÇDAROĞLU BAKANLARINI AÇIKLADI

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Çanakkale'de miting yaptı. Kılıçdaroğlu mitingde CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Ahmet Akın ve Muharrem Erkek'in Çanakkale ve Çanakkale Bakanı olacağını belirtti. Ahmet Akın ise Millet İttifakı olarak tarih yazılacağını ve baharların yeniden geleceğini söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu kabinede Ahmet Akın'ın kesin olarak görev yapacağını söyledi. 

Kemal Kılıçdaroğlu Kabine Adaylarını Açıkladı

Aynı zamanda 14 Mayıs günü yapılacak olan seçim süresi sonrasında Millet İttifakı olarak ülke için çaba gösterdiklerini söyledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın şu sözleri söyledi; 'Birleşerek kazanacağız. Çok güçlü bir ittifak var. Millet İttifakı olarak kazanmak için bu yola çıktık ve birleşerek kucaklaştık. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu süreçte yaptığı çalışmalarla güzel günler görüyoruz. Kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe, il il ülkeyi dolaşacağız ve 85 milyon vatandaşımızla kucaklaşacağız. Türkiye kazanacak.' 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN