Milli Piyango yılbaşı bilet sorgulama ekranı | MPİ sıralı tam liste

Milli Piyango yılbaşı bilet sorgulama ekranı | MPİ sıralı tam liste

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişlerine sayılı günler kaldı. 31 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2020 yılbaşı özel çekilişi sonuç sorgulamaları karar.com’da yer alacak. Peki Milli Piyango Bilet sorgulama nasıl yapılacak? İşte sonuçlar ve sıralı tam listesi…

 

Yılbaşı özel çekilişleri yaklaştıkça bilet satışlarındaki artış da hızla devam ediyor. 80 milyonluk büyük ikramiyenin hayalini kuran milyonlar Milli Piyango bileti almaya devam ediyor. İşte 2020 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları sıralı tam listesine dair bilgiler…

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI BİLET SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Milli Piyango özel çekilişleri 31 Aralık 2019’da gerçekleştirilecek. Milli Piyango sonuçlar ve sıralı tam liste sonuçları Milli Piyango resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak. Ayrıca MPİ sayfasında yoğunluktan dolayı yaşanabilecek sorunlar için bilet sorgulamalarına ve sıralı tam listeye karar.com sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

ÇEYREK - YARIM VE TAM BİLET FİYATLARI

Yılbaşı Milli Piyango özel çekilişi 31 Aralık’ta gerçekleşecek. Yapılacak çekilişte 80 milyonluk büyük ikramiye sahibini bulacak. Büyük ikramiye dışında dağıtılacak ikramiyeler de şu şekildedir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

1 adet 8 milyon, 10 adet 1 milyon, 30 adet 100 bin lira, 100 adet 10 bin lira ve 200 adet 5 bin lira değerinde farklı ikramiyeler de dağıtılacak.

Yılbaşının en büyük ikramiyesi 80 milyon liralık büyük ikramiyedir. En düşük ikramiye olarak da amorti biletlere vuran 80 lira olacak. Toplam 2 milyon 950 bin adet ikramiye dağıtılacak.

19-12/20/mpiijpggjpgg.jpg

Milli Piyango İdaresi Yılbaşı Özel çekilişi bilet fiyatları ise; Çeyrek Biletler: 20 lira, Yarım Biletler: 40 lira ve Tam Biletler:80 lira olarak ücretlendirilmiştir.

İkramiyenin tam bilete isabet etmesi halinde 80 milyon bir kişiye gidecek, yarıma isabet etmesi halinde iki kişiye ve çeyrek bilete isabet etmesi halinde 4 kişiye gidecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN