Yılbaşı Milli Piyango sorgulaması | 2020 MPİ yılbaşı büyük ikramiye ve amorti sonuçları

Yılbaşı Milli Piyango sorgulaması | 2020 MPİ yılbaşı büyük ikramiye ve amorti sonuçları

2020’ye sayılı günler kala Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım da başlamış durumda. 31 Aralık 2019’da gerçekleşecek Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi sorgulamaları karar.com’da. Peki bilet sorgulaması nasıl yapılır? İşte detaylar…

Milyonlarca insanın heyecanla beklediği 2020 yılbaşı özel çekilişi için çok az bir zaman kaldı. Yeni yıla zengin olma hayali içerisinde yanıp tutuşan talihliler, sonuçların nereden öğrenileceği konusunu merak ediyor. İşte 2020 yılbaşı özel çekiliş sonuçları ile ilgili bilgiler…

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA NASIL YAPILCAK?

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilecek olan yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık 2019’da gerçekleştirilecek. Milli Piyango özel çekilişleri gerçekleştiğinde ve sonuçlar açıklandığında bilet sorgulama sayfası aktif hale getirilecektir. Bu sayfadan bilet numaraları girilerek biletlere isabet eden tutarlara ulaşılabilecek.

MİLLİ PİYANGO SORGULAMA SAYFASI

TAM, YARIM VE ÇEYREK BİLET FİYATLARI

Bu yıl yılbaşı biletleri zamlı olarak satışa sunuldu. Tam bilet fiyatları 80 lira, yarım bilet fiyatları 40 lira ve çeyrek bilet fiyatları 20 lira olarak satışa sunuldu.

YILBAŞI BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR?

Yılbaşı Milli Piyango özel çekilişi 31 Aralık’ta gerçekleşecek. Yapılacak çekilişte 80 milyonluk büyük ikramiye sahibini bulacak. Bununla birlikte; 1 adet 8 milyon, 10 adet 1 milyon, 30 adet 100 bin lira, 100 adet 10 bin lira ve 200 adet 5 bin lira değerinde farklı ikramiyeler de dağıtılacak.

Yılbaşının en büyük ikramiyesi 80 milyon liralık büyük ikramiye. En küçüğü de amorti biletlere vuran 80 lira olacak.

Büyük ikramiye tam bilete isabet ederse; 80 milyon tek kişiye, yarım bilete isabet ederse 2 kişiye ve çeyrek bilete isabet ederse 4 kişiye gidecek.

Toplam 2 milyon 950 bin adet ikramiye dağıtılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN