Milyoner Buket kimdir, hastalığı nedir? Buket Ela Demirel ne kadar kazandı?

Milyoner Buket kimdir, hastalığı nedir? Buket Ela Demirel ne kadar kazandı?

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 250 bin TL’lik soruya kadar ulaşan Buket Ela Demirel, hayat hikâyesi, başarısı ve zekâsıyla tüm Türkiye tarafından sevildi. Buket, hastalıkların hiçbir şeye engel olmadığını gösterdi.

Küçükken geçirdiği havaleden dolayı işitme kaybı yaşayan ve işaret diliyle iletişim kuran Milyoner yarışmacısı Buket Ela Demirel Erol, engelin bir hastalık olmadığını ve yaşam biçimi olduğunu söylerken, gönüllere dokundu, hem ağladı hem de ağlattı. 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BUKET KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi Dil bilim Bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Buket Ela Demirel, çocuklara gönüllü olarak işaret dili dersleri veriyor.

Milyoner’de bir ilkin gerçekleştiği gecede yarışmacı Buket Ela Demirel, aynı zamanda izleyicilere bir farkındalık mesajı da verdi. Yaşadığı işitme kaybı sebebiyle yaşamında zor süreçlerden geçen Buket Ela Demirel, Milyoner’de hayat tecrübelerini anlatırken ‘Engel bir hastalık değil, yaşam biçimidir’ sözleri ile de önemli mesajlar paylaştı.

İZLEYENLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU!

ATV ekranlarında yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümünde; Buket Ela Demirel Erol, hem ağladı hem ağlattı.

MİLYONER BUKET'İN HASTALIĞI NE?

Yarışmacı Buket hanım, küçük yaşta geçirdiği havalenin ardından ağır seviyede işitme kaybı yaşadığını ağlayarak anlattı. Buket Ela Demirel, yarışmadaki başarısı ve yaşadıkları sonrası hayattaki güçlü duruşu ile izleyenler tarafından çok beğenildi. Küçük yaşta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle işitme kaybı yaşayan Buket Ela Demirel Erol, 7'den 70'e izleyenlerin takdirini kazanmayı bildi.

İşaret dili ile Türkçe konuşma dili arasında büyük farklılıklar olduğunu kaydeden Buket Ela Demirel, kendisine yöneltilen bir soruyu dil farklılığı sebebiyle anlamakta güçlük çekince yarışmada duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Buket Ela Demirel, stüdyoda bulunan işaret dili uzmanı yardımcı olurken yarışmacı bu soruya da doğru cevap verdi ve başarılı performansıyla tüm Türkiye'nin takdirini topladı.

milyoner-buket-kimdir-hastaligi-nedir-buket-ela-demirel-ne-kadar-kazandi.jpg

BUKET ELA DEMİREL NE KADAR PARA KAZANDI?

250 bin TL’lik soruyu gören Buket Ela Demirel, 'Türk bayrağı Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 3.maddesinde hangi ifadeyle tanımlanır?' sorusuyla karşılaştı. Yarışmadan çekilerek 125 bin TL ödül kazanan Buket Ela Demirel, yarışmaya devam etseydi, ‘B şıkkı; beyaz hilal ve yıldızlı al bayrak’ seçeneğini seçeceğini söyledi.

Ancak doğru cevabın A şıkkı, ’Beyaz ay yıldızlı al bayrak’ olduğu görüldü. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN