MSB açıkladı: Ermenistan savaş uçağı düşürüldü

MSB açıkladı: Ermenistan savaş uçağı düşürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycan ordusunun Ermenistan'a ait bir SU-25 tipi savaş uçağını daha düşürdüğünü açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Azerbaycan'ın Ermenistan'a ait bir SU-25 uçağının daha düşürüldüğünü açıkladı. Böylece düşürülen uçak sayısı 7 oldu.

MSB'den yapılan açıklama şöyle; "Kahraman Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, işgal altındaki öz topraklarını kurtarmak için kahramanca ve fedakârca mücadeleye devam ediyor. Ermenistan'a ait saldırı hazırlığındaki bir SU-25 uçağı daha düşürüldü. Böylece Ermenistan'a ait düşürülen uçak sayısı 7 oldu."

7 KÖY DAHA KURTARILDI

Azerbaycan ordusu Cebrail, Zengilan ve Gubadlı'da 7 köyü daha Ermenistan işgalinden kurtardı. Cebrayıl rayonunun; Mirek ve Kavdar köyleri, Zengilan rayonunun Meşedi İsmayıllı ve Şefibeyli Gubadlı rayonunun; Başarat, Garakişiler ve Garacallı köylerini Ermenistan'dan geri aldı.

CEPHEDE SON DURUM

Azerbaycan ordusunun, cephenin farklı istikametlerinde gece boyunca Azerbaycan askerlerine ve yerleşim birimlerine ateş açan Ermenistan güçlerine kayıplar verdirdiği bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, çatışmaların, ağırlıklı olarak cephenin Terter, Ağdam, Hocavend, Zengilan ve Gubadlı yönlerinde devam ettiği belirtildi.

Son 24 saatte cephenin farklı bölümlerinde Ermenistan ordusuna ait 2 T-72 tankı, 3 D-30 obüsü, 1 Zastava M-55 uçaksavarı, 1 taktik İHA ve 3 kamyonun imha edildiği, çok sayıda askeri personelin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN