Müge Anlı'da şok: 300 kilo altın için 600 rekat namaz kıldı

Müge Anlı'da şok: 300 kilo altın için 600 rekat namaz kıldı

Müge Anlı'ya katılan iki kişinin dolandırılış hikayesi izleyicileri hem sinirlendirdi hem de güldürdü. Neytullah Bozkurt, evlenme vaadiyle kandırıldığını ifade ederken, Musa Cihangir ise 300 kilo altı için 600 rekat namaz kıldığını söyledi. İşte haberin detayları ve videosu...

Müge Anlı'nın programına dolandırıldıkları için katılan iki kişinin anlattıkları, izleyicileri çileden çıkardı. Anlı, programa katılan Musa Cihangir ve Neytullah Bozkurt'un anlattıklarını şaşkınlık içerisinde dinledi. Neytullah Bozkurt, altınlarını ve paralarını evleneceğini düşündüğü kadına verirken, Musa Cihangir ise altın bulmak için harcadığı paraları anlattı.

20-02/05/turtur.jpg

300 KİLO ALTIN İÇİN 600 REKAT NAMAZ KILMIŞLAR... İŞTE HABERİN VİDEOSU

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında dolandırıldığını iddia eden iki kişinin anlattıkları şaşkınlık yarattı. Neytullah Bozkurt ve Musa Cihangir, aynı şebeke tarafından dolandırıldıklarını iddia etti. Cihangir, şebekenin çalıştırdığı kadınları evlenmek isteyen kişilerle tanıştırarak dolandırıcılık yaptığını öne sürdü. Neytullah Bozkurt, altınlarını ve paralarını evleneceğini düşündüğü kadına verirken, Musa Cihangir ise altın bulmak için harcadığı paraları anlattı. Cihangir, 300 kilo altın bulmak için 600 rekat namaz kıldığını söyledi. Cihangir, 600 rekat namaz kılması halinde boş turşu bidonlarının çil çil altın dolacağını beklediğini ifade etti.

İşte o anların videosu:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN