Nazlı Hamarat’ın öldürülen eşine ilişkin yeni iddia

Nazlı Hamarat’ın öldürülen eşine ilişkin yeni iddia

İşadamı Emir Cevdet Şaşmaz’ın Ukrayna’nın başkenti Kiev’de öldürülmesinin ardından eşi Nazlı Hamarat ile sevgilisi olduğunu söyleyen Vijdan Vatansever’in atışması sürüyor.

İlk olarak 19 yaşındaki Vijdan Vatansever, instagram hesabından, “Elim kelepçeliydi, seni o şerefsiz itin elinden kurtaramadım aşkım” diye yazdı. Vatansever, bu sözleriyle işadamı Şaşmaz’ın yanında olduğunu, katile engel olmak istediğini öne sürdü. Bu sözlere Şaşmaz’ın eşi Nazlı Hamarat “Kocam Ukrayna’ya iş için gitti. Yanındaki kız da kuryeydi ve pırlanta taşıyordu. O kız şüpheli, kocamı o bile öldürmüş olabilir. Orada kocam ve iki kız beraberdi, baş başa değillerdi. Yapımcımla sözleşmem var daha fazla konuşamam, cenazeyi bekliyorum” açıklamasını yaptı.

“Bardağım ayağınızı kesmesin”

Vijdan Vatansever bu kez twitter hesabından “Ben benim olan bir bardağı kırmak istiyorsam, kırarım. Lütfen adımlarınızı bardağımın ayağınızı kesmeyeceği bir şekilde atınız” diye tweet attı. 

Nazlı Hamarat eşinin paralarına el koydu

Bu arada öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz ile Nazlı Hamarat’ın 3 yıl önce mahkemelik olduğu öğrenildi. Aileden zengin olan Hamarat’ın şöhret heveslisi olduğu, bunun için yapımcıları tanıyan Emir Cevdet Şaşmaz ile yakınlaştığı öne sürüldü. Hamarat’ın daha sonra Şaşmaz’ın paralarına el koyduğunu, kendisini teflon tavayla dövdüğünü iddia ederek dava açtığı ifade edildi. İkilinin aralarındaki buzları eritip barıştığı belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN