Niğde Belediyesi İhaleler Canlı Yayında Gerçekleşiyor

Niğde Belediyesi İhaleler Canlı Yayında Gerçekleşiyor

Niğde Belediyesi belediye işleyişleriyle ilgili gerçekleştirdiği hizmet alımlarının ihalelerini canlı yayın yaparak vatandaşı bilgilendiriyor

Şeffaf belediye yönetimi anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, belediye hizmetleri ile ilgili gerçekleştirilen hizmet alımlarının ihalelerinin canlı yayınlanarak yapılması talimatını vermesi üzerine Belediye müdürlükleri ihalelerini canlı yayın aracılığı ile yapmaya başladı.İhale Canlı Yayında YapıldıNiğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Sinyalizasyon malzemesi ve levha alım işi ihalesini canlı yayında gerçekleştirdi. Niğde Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen ihale çeşitli firmaların katılımı ile şeffaf belediyecilik anlayışı kapsamında canlı yayınlanarak vatandaşlara açık hale getirildi.

NİĞDE/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN