Nihan Tarhan Şahenk kimdir, kaç yaşında, nereli? Sen Çal Kapımı dizisine yeni konuk

Nihan Tarhan Şahenk kimdir, kaç yaşında, nereli? Sen Çal Kapımı dizisine yeni konuk

Geçen sezon Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Nihan Tarhan Şahenk, yine Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisine konuk olacak. Oyunculuk eğitimi alan deneyimli ismin, müzik çalışmaları da bulunuyor. İşte biyografisi...

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisine Nihan Tarhan Şahenk konuk oyuncu olarak katılıyor. 'Suzi' karakteriyle ekranlara gelecek ünlü oyuncu, son olarak Mucize Doktor dizisinde konuk olarak yer almıştı. Öte yandan Nihan Tarhan Şahenk, sözü müziği Can Temiz, düzenlemesi Ali Rıza Şahenk'e ait olan single parçası 'Uzakta Daha Güzelsin'in dijital müzik platformlarında yayınlanması için gün sayıyor.

NİHAN TARHAN ŞAHENK'İN HAYAT HİKAYESİ

25 Eylül 1986 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Antropoloji bölümünü tamamladıktan sonra kariyerine oyuncu olarak devam etme kararı aldı.

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde temel oyunculuk ve diksiyon eğitimi alan Nihan Tarhan Şahenk, eğitim sonrasında Ekol Drama'da kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Bazı tiyatro oyunlarında sahne aldı, oyunculuğunu geliştirdi.

Nihan Tarhan Şahenk ilk ekran deneyimini, Fox TV'de yayınlanan 'Babam Sınıfta Kaldı' dizisi ile yaşadı. Bu dizide 'Asiye Fındıkçıoğlu' karakteriyle deli dolu bir Karadenizli öğrenci rolünü oynadı.

Farklı markaların reklam filmlerinde oyunculuk yapan Nihan Tarhan Şahenk, 'Babam Sınıfta Kaldı' sonrasında 'Boynu Bükükler', 'Hom Ofis', 'Yılanların Öcü' ve 'İkisini de Sevdim' dizilerinde boy gösterdi.

'Kuluçka', 'Yaşamak Güzel Şey' ve 'Koca Bulma Sanatı' filmlerinde rol aldı.

nihansahenk-120539465-1263654667335329-8434399372232516902-n.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1986 doğumlu olan Nihan Tarhan Şahenk, 2020 yılı itibarıyla 34 yaşındadır.

2018 yılında müzisyen Ali Rıza Şahenk ile Bodrum'da evlendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un kıydığı nikahta Can Bonomo ve Öykü Karayel'in yanı sıra Bay J olarak bilinen Jerfi Benveniste, Ege, Bengi İdil Uras, İdil Sivritepe, Sibel Tomaç ve menajer Tümay Özokur gibi ünlü isimler de yer aldı.

Nihan Tarhan Şahenk 1.60 metre boyunda, 46 kilo ve terazi burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @nihansahenk kullanıcı adıyla yer almaktadır.

NİHAN TARHAN ŞAHENK FİLMLERİ

2017 - Kuluçka
2017 - Yaşamak Güzel Şey
2018 - Koca Bulma Sanatı

NİHAN TARHAN ŞAHENK DİZİLERİ

2013 - Babam Sınıfta Kaldı
2014 - Boynu Bükükler
2017 - İkisini de Sevdim
2014 - Hom Ofis
2014 - Yılanların Öcü
2019 - Mucize Doktor
2020 - Sen Çal Kapımı

NİHAN TARHAN ŞAHENK REKLAMLARI

Molped
Rocco Şeker
Akbank
Markofoni

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN