Sen Çal Kapımı sezon finali son bölümde Serkan'ın sırrı ortaya çıkıyor!

Sen Çal Kapımı sezon finali son bölümde Serkan'ın sırrı ortaya çıkıyor!

8 Temmuz 2020 tarihinde 1. bölümüyle yayın hayatına başlayan Sen Çal Kapımı dizisi, 17 Nisan 2021'de ekranlara gelecek 39. bölümüyle sezon finali yapacak. Son aylarda reytinglerin düşmesi ve çekim ekibinde artan koronavirüs vakaları, dizinin erken sezon finali yapmasında etkili oldu. İşte, sezon finali fragmanı...

Sen Çal Kapımı 39. yeni bölümde neler olacak, merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi bu akşam sezon finaliyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan'ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya iter. Serkan'ın yeni kararları herkesi şaşkına çevirir.

SEN ÇAL KAPIMI 1. SEZON FİNAL 1. FRAGMAN

1. SEZON FİNALİ (39. BÖLÜM) NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İddialı oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip edilen Sen Çal Kapımı'nın 39. bölümü (sezon finali), 17 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de Fox TV'de diziseverlerle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı yayınlanacak. Sen Çal Kapımı tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Fox Play'e göz atabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı son bölümde neler oldu, hatırlatalım: Eda ve Serkan havaalanında karşılaşırlar ama hiç umulmadık bir şekilde... Serkan'ın rahatsızlığı Eda'yı derinden etkilemiştir ve zor bir karar vermek zorundadır. Eda ve Serkan aşklarına yeni bir başlangıç yapmak için aradıkları fırsat arıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sen Çal Kapımı 39. bölüm (sezon finali) özeti: Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir. Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan'ın bu beklenmedik kararları Eda'nın da aklını karıştırmaktadır. Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir. Başlarına gelen son olay Serkan'ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacak mıdır?

SEN ÇAL KAPIMI FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMAN

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI KİMLER?

Projesini MF Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun yazdığı, müziklerini Aytekin Ateş'in yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosunda; Hande Erçel (Eda Yıldız), Kerem Bürsin (Serkan Bolat), Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Bige Önal, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger, İlkyaz Arslan gibi isimler yer alıyor.

SEN ÇAL KAPIMI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Fakir kız-zengin erkek klişe konseptiyle çekilen romantik komedi türündeki dizi, İstanbul'un çeşitli semt ve ilçelerinde çekiliyor. Serkan Bolat'ın işyeri olarak görünen yer Maslak iken, yaşadığı villası Asya Yakası'ndaki Beykoz ilçesinde bulunuyor. Sahildeki görüntüler ise Rumeli Hisarı'nın İstanbul Boğazı kıyısında çekildi. Öte yandan film platosu olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası'nın da bazı sahnelerde sıkça kullanıldığını belirtelim.

sen-cal-kapimi-5767-galeri-resim-fa9b450c-cc02-442d-8985-248ab15ead8a.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN