Melisa Döngel hakkında suç duyurusu!

Melisa Döngel hakkında suç duyurusu!

Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından Melisa Döngel, İstanbul'da girmek istediği bir mekanın dolu olduğu olması nedeniyle içeri alınmayınca çalışanları tehdit etti. Ünlü oyuncu, daha önce de maskesini takmadığı için eleştirilerin odağı olmuştu. İşte, detaylar...

Sen Çal Kapımı dizisinde 'Ceren Başar' karakterini canlandıran Melisa Döngel hakkında, rezervasyonları olmadığı için içeri alınmayınca olay çıkarması nedeniyle mekan personeli tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Geçen ay yaşanan olayda, Melisa Döngel ve arkadaşları bir kafeye girmek istedi. Fakat kafe çalışanları, ünlü oyuncuya rezervasyonları olmadığı ve koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle sınırlı sayıda müşteri kabul ettikleri için içeri alamayacaklarını söyledi. Aldığı cevap karşısında sinirlenen ünlü oyuncu mekan çalışanları ile kapı önünde tartıştı.

0920201233444516592.jpg

MELİSA DÖNGEL'İN İFADESİ ALINACAK

TV100'de yer alan habere göre; bir süre kafe önünde çalışanlarla tartışan Döngel ve arkadaşları iddialara göre çalışanlara hareket etti. Döngel, çalışanlara ''Siz bittiniz, sizi bitireceğim'' diye tehditte bulundu. Yaşanan olay üzerine 3 kafe çalışanı mekanın kamera görüntülerini alarak Melisa Döngel ve arkadaşları hakkında ''Hakaret ve tehdit'' suçlamalarından polise şikâyette bulundu.

Şikayet üzerine Döngel ve yanındaki arkadaşlarının ifadesini almak isteyen polis ekipleri, Döngeli kayıtlı olduğu hiç bir adreste bulamadı. Bunun üzerine polis ekipleri ''Adresinde bulunamamıştır'' diyerek dosyayı adliyeye gönderdi. Döngel ve arkadaşlarının savcılık tarafından ifadesi alınacağı öğrenildi.

Daha önce arkadaşıyla beraber Nişantaşı City's AVM'den çıkarken görüntülenen ünlü oyuncunun maskesini çenesinin altında tutarak yüzüne takmaması eleştiri konusu olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN