O Ses Türkiye birincisi kim oldu! | O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer

O Ses Türkiye birincisi kim oldu!  | O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer

O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? Dün gece milyonlar ekran başında bu sorunun cevabını merakla bekledi. TV8'de Acun Ilıcalının hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye 6. sezonu muhteşem bir finalle noktalandı. Hem jüri hem de ekran başındakiler için keyifli dakikalar ve nefes kesen anlara sahne olana yarışta finale kalan 6 isim arasından Hadise'nin takımında yer alan Dodan Özer ile Gökhan ve Hakan'ın ekibinden Resul finale kaldı.

Aylardır sorulan "O Ses Türkiye birincisi kim olacak?" sorusunun cevabı 19 Mart Pazar gecesi yanıt buldu. Tüm yarışmacılar performanslarını sergiledikten sonra O Ses Türkiye'de birinci olan isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Peki izleyiciyi ekrana kilitleyen O Ses Türkiye birincisi kim oldu. Dodan Özer mi Resul mü? İşte ayrıntılar...

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde yarı finali yapılan O Ses Türkiye'de 6 yarışmacı finale çıkmaya hak kazanmıştı. Jüri'de Murat Boz, Hadise, Sibel Can, Gökhan ve Hakan kardeşlerin yer aldığı O Ses Türkiye'nin finalinde 6 ismin söylediği şarkılar ve performansları izleyicileri adeta coşturdu.

SON DÖRDE RESUL, KEREMHAN, TAYLAN VE DODAN KALDI

Gerçekleştirilen performansların ardından final yolunda son 4 kişi için halk oylaması yapıldı. Yapılan halk oylamasının ardından finalde son 4'e kalan isimler Hadise'nin takımından; Dodan ve Taylan ile Gökhan-Hakan'ın takımından; Resul ve Keremhan şampiyonluk için yarıştı.

BURHAN ELENDİ

Böylece Sibel Can'ın da son yarışmacısı olan Burhan Çatılı elenmiş oldu. Hadise'nin takımından cihangir Moralı'da yarışmaya veda eden bir diğer isim oldu. Ardından son ikiye kalan Hadise'nin takımından; Dodan ile Gökhan-Hakan'ın takımından; Resul son halk oylamasına kaldı...

17-03/19/fft99_mf6124685.Jpeg

HADİSE YİNE 6 YILLA GÜLDÜRDÜ

Jüri üyelerinin bu sezondaki görüntüleri ve espirilerinden hazırlanan kliplerin gösterildiği final gecesinde renkil anlar yaşandı. Hadesi'nin klibinde 6 yıldır şampiyon çıkaramaması işlendi. Klip keyifli anlar yaşattı. Gökhan ve Hakan'ın performansını yer verilen kibi ise seyircileri kahkahaya boğdu.  

Dodan Özer O Ses Türkiye Final performansı:

Son ikiye Dodan Özer ve Resul'ün kalmasının ardından yapılan halk oylamasında Hadise'nin ekibinden Dodan birinci oldu. Sahnede Hadise ile şampiyonluğu kutlayan Dodan herkese teşekkür etti. Bu sırada Hadise çığlık atarak gözyaşı döktü.

FİNAL GECESİNDE NELER YAŞANDI?

Kıyasıya rekabetin sürdüğü O Ses Türkiye'de beş büyük jüri üyesi yarışmacılarını final gecesi için hazırladı. Hadesi'nin 3, Gökhan ve Hakan'ın 2, Sibel Can'ın 1 adayı finalist oldu. Murat Boz'un adayı bu sene yok. O Ses Türkiye'nin şampiyonu kim olacak merak konusu oldu. 

Geçtiğimiz günlerde yarı finali yapılan O Ses Türkiye'de 6 yarışmacı finale çıkmaya hak kazandı. Bu akşam canlı yayında O Ses Türkiye'nin finalisti bu akşam açıklanacak.

İŞTE O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ

1. Cihangir Moralı (Hadise’nin takımı)
2. Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)
3. Dodan Özer (Hadise’nin takımı)
4. Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)
5. Taylan Bayri (Hadise’nin takımı)
6. Burhan Çatılı (Sibel Can’ın takımı)

O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı dün akşam söylenen şarkılar ve performanslarla izleyicileri adeta coşturdu. O Ses Türkiye'de oldukça zorlu yollardan geçen yarışmacılar hayallerine kavuşmak için ter döktüler. Sergilenen performansların ardından sıra halk oylamasının yapılacağı an'a geldi.

Yapılan halk oylamasının ardından O Ses Türkiye'nin şampiyon adayları belirlendi. O Ses Türkiye birinci finalisti Hadise'nin takımından Cihangir Moralı, ikinci finalist Gökhan ve Hakan'ın takımından Resul Aydemir, üçüncü finalist Hadise'nin takımından Dodan, dördüncü finalist Gökhan ve Hakan'ın takımından Keremhan Özdemir, beşinci finalist Hadise'nin takımından Taylan Bayri ve altıncı son finalist Sibel Can'ın takımından Burhan Çatılı oldu.

HADİSE

O Ses Türkiye’de şampiyonluğu tadamaması nedeniyle sık sık espri konusu olan Hadise'nin şu anda takımında 3 isim var. Çeyrek finalde bir yarışmacısını kaybeden Hadise, yarı finale yarışmacıları Cihangir Moralı, Dodan Özer ve Taylan Bayri'yi çıkarmayı başarmıştı. Hadise finale ise yine aynı isimlerle çıkmayı garantiledi.

17-03/19/juri620155187647658c1d986238fc.jpg

GÖKHAN VE HAKAN 

Hadise gibi 3 yarışmacıyla yarı finale kalmayı başaran bir bir diğer jüri üyesi de Gökhan ve Hakan Özoğuz oldu. Enis Uğurlu, Keremhan Özdemir ve rapçi Resul Aydemir oldu. Gökhan ve Hakan'ın takımından finale ise iki yarışmacı kaldı. Keremhan Özdemir ve Resul Aydemir finale kalan isimler oldu.

SİBEL CAN

O Ses Türkiye'de ilk sezonunu yaşayan Sibel Can en çok yarışmacı alan jüri üyesi oldu. Sibel Can'ın takımına aldığı yarışmacı sayısı 90 kişiyi buldu. Bu kadar çok yarışmacıya rağmen Sibel Can'ın yarı finale yalnızca Burhan Çatılı ile dahil oldu. Yarı finali geçmeyi başaran Burhan Çatılı ise finale kalan bir diğer isim oldu.

MURAT BOZ

Muraz Boz O Ses Türkiye 2017 sezonunda 87 yarışmacısı olan Murat Boz, yarı finale ise sadece 1 yarışmacısını taşıyabilmişti. O Yarışmacısı da Yetenek Sizsiniz'den gelen Toprak Kardeşler'di. Fakat Toprak Kardeşler yarı finalde elendi ve Murat Boz'un takımında kimse kalmamış oldu.

O Ses Türkiye birincisi kim oldu? Sevilen ses yarışması programında final gecesi heyecanı yaşanıyor. O Ses Türkiye kazananı bu akşam belli oluyor! Son dört ismin finale kaldığı gecede birinci kim olacak? Cihangir Moralı, Resul Aydemir, Dodan Özer, Keremhan Özdemir, Taylan Bayri,Burhan Çatılı... Hadesi'nin 3, Gökhan ve Hakan'ın 2, Sibel Can'ın 1 adayı finalist oldu. Murat Boz'un adayı bu sene yok. Gecenin kazananı ve O Ses Türkiye final canlı yayın izleme linki haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN