Olympique Lyon'un oyuncusu Fofana 25 yaşında futbolu bıraktı

Olympique Lyon'un oyuncusu Fofana 25 yaşında futbolu bıraktı

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Olympique Lyon'un orta saha oyuncusu Gueida Fofana, 25 yaşında futbolu bıraktığını belirtti.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Olympique Lyon'un orta saha oyuncusu Gueida Fofana kulübün internet sitesinden ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle futbola devam edemeyeceğini bildirdi.

Sahalarda olmayı istemesine rağmen ayak bileğindeki sakatlığın buna izin vermediğini aktaran Fofana, "Başkan Aulas ile konuştum. O, futbol oynayamasam da kulüpte kalmamı istiyor. Futbol dışında da teklifler var. Acil bir karar vermem gerek." ifadelerini kullandı.

Fransız ekibi Le Havre altyapısında yetişen Fofana, 2011'de Olympique Lyon kadrosuna dahil olmuş ve 104 maçta, 9 gol kaydetmişti.

Fofana, en son 2016 yılının nisan ayında sahaya çıkmıştı. 

İSTANBUL/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN