Ömer Çelik'ten Özlem Zengin tepkisi: Bu ahlaksız dil, herkes tarafından lanetlenmeli

Ömer Çelik'ten Özlem Zengin tepkisi: Bu ahlaksız dil, herkes tarafından lanetlenmeli

AK Parti Sözcüsü Çelik, gözaltına alınan kadınların talimatla hamile kaldığını iddia eden AK Partili Özlem Zengin'e yönelik paylaşımları kınadı: Bu ahlaksız ve saldırgan dil, herkes tarafından lanetlenmelidir.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gözaltına alınan kadınların talimatla hamile kaldığını iddia eden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkındaki paylaşımı kınadı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Zengin'e çirkin ve ahlaksız bir dille saldıranları kınadıklarını ve bu saldırılara siyasi olarak hak ettiği cevabı vermeye devam edeceklerini belirtti.

 

 

'HERKES TARAFINDAN LANETLENMELİ'

Hukuk önünde bu çirkinliklerin ve ahlaksızlıkların hesabının sorulacağını kaydeden Çelik, "Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin'i hedef alan bu ahlaksız ve saldırgan dil herkes tarafından lanetlenmelidir. Bu dili kullanabilen birinin her türlü kötülüğün peşinden koşacağına kuşkumuz yok. Kötülüğün ahlaksız dilini mahkum ediyoruz." ifadelerini kullandı.

BAKAN GÜL: HUKUK GEREĞİ NEYSE YAPACAKTIR

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Twitter'dan yaptığı açıklamada, sosyal medyada türeyen ahlaksızlık ve itibar suikastlerinin her geçen gün şiddetini artırdığını belirtti.

Adalet Bakanı Gül, "Tokat milletvekilimiz, Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin Hanıma yönelik ahlaksız ve seviyesiz saldırıyı kınıyorum. Bu eylemlere karşı hukuk, gereği neyse yapacaktır" ifadelerini kullandı.

 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bir sosyal paylaşım sitesinde AK Parti'li Zengin'e ilişkin ifadeleri nedeniyle avukat Mert Yaşar adlı kullanıcı hakkında soruşturma başlattı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN