Oral öğrencilere ilçeyi tanıttı

Oral öğrencilere ilçeyi tanıttı

Yalova’nın Altınova Belediyesi tarafından ilçedeki ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik ilçenin tanıtım projesi devam ediyor

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hürriyet Ortaokulu’ndaki tanıtım derslerini tamamladı. Hürriyet Ortaokulu’nda son olarak dördüncü sınıflara derse giren Başkan Oral, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle ilgili bilgi verdi. Oral, öğrencilere belediyenin tanıtım videosunu izletti. Ardından ilçe ile ilgili genel bilgiler veren Başkan Oral, Hersek gagünü ve flamingolar, Osmangazi köprüsü, Çobankale, Hersekzade Ahmet Paşa külliyesi, Hersek sahili, çiçekçilik, kivi ve tersaneler konularından bahsetti. İlçede kurulacak olan kütüphane ve müze hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkan Oral, her türlü talep şikayetlerin kendilerine iletilmesini istedi. Başkan Oral, havaları ısınmasıyla tüm öğrencilere yönelik ilçe gezileri düzenleneceğini açıkladı.

YALOVA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN