Özlem Zengin paylaşımına soruşturma başlatıldı

Özlem Zengin paylaşımına soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e sosyal medyadan hakarete soruşturma başlattı.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e ilişkin sözleri nedeniyle Mert Yaşar isimli kullanıcı hakkında resen soruşturma başlatıldı. 

KOLLUK KUVVETLERİNE TALİMAT VERİLDİ

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, bir sosyal paylaşım sitesinde Mert Yaşar isimli kullanıcı tarafından Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e yönelik sarf edilen sözler nedeniyle resen soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada şüphelinin kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanması için kolluğa talimat verildiği kaydedildi.

ADALET BAKANI'NDAN ZENGİN PAYLAŞIMINA TEPKİ 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkındaki paylaşımı kınadı.

Gül, Twitter'dan yaptığı açıklamada, sosyal medyada türeyen ahlaksızlık ve itibar suikastlerinin her geçen gün şiddetini artırdığını belirtti.

Adalet Bakanı Gül, "Tokat milletvekilimiz, Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin Hanıma yönelik ahlaksız ve seviyesiz saldırıyı kınıyorum.  Bu eylemlere karşı hukuk, gereği neyse yapacaktır." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN