Pelin Öztekin: Dualarınıza ihtiyacımız var

Pelin Öztekin: Dualarınıza ihtiyacımız var

Pelin Öztekin, kalp krizi geçiren babası Rasim Öztekin’in sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Şimdilik kan ihtiyacımız kalmamıştır. Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Dualarınıza ihtiyacımız var" dedi.

Dün kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan usta oyuncu Rasim Öztekin'in sağlık durumuna ilişkin kızı Pelin Öztekin'den yeni bir açıklama geldi. 

Sosyal medya hesabı üzerinden babası için kan bağış çağrısı yapan Pelin Öztekin, "Şimdilik kan ihtiyacımız kalmamıştır. Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Dualarınıza ihtiyacımız var" paylaşımında bulundu.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin dün öğle saatlerinde kalp krizi geçirmişti. Hastanede tedavi altına alınan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti. 

Bu gelişmenin ardından akşam saatlerinde usta oyuncu için kana ihtiyaç duyulduğu açıklanmıştı. Pelin Öztekin "Babam Rasim Öztekin için 0RH(-) kana ihtiyaç vardır. Acil bir durumda Kadıköy Siyami Ersek Hastanesi'ne gelebilecek kan bağışçıları benimle iletişime geçerse sevinirim" mesajı paylaşmıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN