Pep Guardiola 2023'e kadar Manchester City'de

Pep Guardiola 2023'e kadar Manchester City'de

Geçen sezondan başlayan kötü gidişat nedeniyle takımdan ayrılarak Barcelona'ya geri döneceği iddia edilen İspanyol teknik direktör Pep Guardiola, Manchester City ile sözleşme tazeledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, teknik direktörü Pep Guardiola ile yeni sözleşme imzaladı. Manchester City'den yapılan açıklamaya göre, İspanyol teknik adamın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi 2023 yılına kadar uzatıldı.

2016 yılında Manchester City'nin başına geçen 49 yaşındaki Guardiola, İngiliz ekibiyle çıktığı 245 maçta 181 galibiyet, 28 beraberlik ve 36 mağlubiyet yaşadı. Manchester City, Guardiola yönetiminde 2 Premier Lig, 1 FA Cup ve 3 İngiltere Lig Kupası şampiyonluğuna ulaştı.

BARCELONA'YA DÖNECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Manchester City'nin sahibi olduğu City Football Group'un başkanı Khaldoon El Mübarek sözleşme görüşmelerine ilişkin, "Pep ve kulüp yönetimi takım için neyin doğru neyin yanlış olduğunu konusunda net bir anlayışa sahibiz. Geleceğe ilişkin fikirlerimiz ve kulüp için istediklerimiz konusunda iyi bir uyuma sahibiz" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz Pep Guardiola'nın Barcelona'ya geri döneceğine ilişkin haberler basında yer almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN