Piyasalarda ikinci dalga gerginliği! İşte dolarda ilk rakamlar

Piyasalarda ikinci dalga gerginliği! İşte dolarda ilk rakamlar

Piyasalarda koronavirüs (corona virüsü) salgınında yaşanması muhtemel ikinci dalga endişesiyle karışık bir seyir hakim. Dolar/TL, güne 6,85 TL seviyelerinden başladı. Euro/TL ise 7,71 TL'de yer alıyor. Gram altın ise 380 lira seviyelerinde.

Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powel'ın temkinli açıklamaları ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında ikinci dalgaya ilişkin Pekin'den gelen haberleri fiyatlayan küresel piyasalarda karışık bir seyir yaşanıyor.

Yurt içinde ise piyasalar sakin seyrediyor. Dolar/TL, 18 Haziran 2020'ye 6,85 TL seviyelerinden başladı. Euro/TL ise 7,71 TL'de yer alıyor

ALTINDA SON DURUM

Altının gram fiyatında ise yatay seyir hakim.

Gram altın yeni güne 380 lira seviyelerinde başladı. Aynı dakikalarda çeyrek altın 624 lira, Cumhuriyet altını ise 2 bin 487 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu dakikalarda 1.726,80 dolar seviyesinde bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN