Pops Mensah-Bonsu basketbol kariyerine son verdi

Pops Mensah-Bonsu basketbol kariyerine son verdi

Beşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen, özellikle Siyah-Beyazlı takımda gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olan İngiliz basketbolcu Bonsu, kariyerine 32 yaşında son verdi.

Geçen sezon AEK’da oynadığı dönemde doping yaptığı tespit edilen ve 2 yıl ceza alan Pops Mensah Bonsu, basketbolu bırakma kararı aldı.

NBA’de Dallas Mavericks, San Antonio Spurs, Houston Rockets ve Toronto Raptors formalarını giyen Bonsu, Türkiye’de ise Beşiktaş ve Galatasaray’da oynamıştı. Oyuncu Beşiktaş’ın 2011-2012 sezonunda üç kupa kazandığı efsane kadrosunda yer almıştı. Büyük Britanya Milli Takımı'nda da yer alan Bonsu 32 yaşında kariyerini sonlandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN