Popstar Bayhan Gürhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Annesiyle ilgili sözleri şoke etti

Popstar Bayhan Gürhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Annesiyle ilgili sözleri şoke etti

Popstar Bayhan yıllar sonra ortaya çıktı. Exxen'de 'Katarsis' adlı programa konuk olan Bayhan Gürhan, annesinin vefatıyla ilgili anlattıkları şaşkınlık uyandırdı. Ablası ve annesiyle beraber 'fare zehri' içmek üzere masaya oturdukları ve annesini bir miktar zehir içtikten sonra hayatını kaybettiğini söyledi. İşte, Popstar Bayhan Gürhan biyografisi...

Popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan Gürhan, uzman psikolog Gökhan Çınar'ın Exxen'de yayınlanan "Katarsis X-TRA" programına konuk oldu. Annesini kaybettikten osnra Almanya'ya çalışmaya giden babasının yanına gittiğini ve üyev annesi tarafından aç bırakıldığı dile getiren Bayhan Gürhan, annesinin vefatını şu çarpıcı sözlerle anlattı:

BAYHAN GÜRHAN NE DEDİ? ANNESİYLE İLGİLİ SÖZLERİ

"Annemin aramızdan ayrılışı çok üzücüdür. Bir gün birlikte fare zehri aldık ve evimize gittik. Eve vardığımızda zehri çay bardağına doldurdu. İlk önce ablama uzattı, o istemedi. Ardından bana uzattı, ben tam bardağı alıp içecekken ablam engelledi. Sonunda ise annem o zehirden içer gibi oldu. O an hatırladığım tek şey, bağırarak dışarı çıktı ve o andan sonra bir daha annemi hiç görmedim. Bu çaresizlikle yapılmış bir şeydi. Ben çok kötü bir çocukluk yaşadım."

hqdefault.jpg

BAYHAN GÜRHAN'IN HAYAT HİKAYESİ

14 Mart 1980 tarihinde Adana'da dünyaya geldi.

2003 yılında düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüriliğini yapmış olduğu Kanal D'de yayınlanan Popstar yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla adını duyurdu.

Bayhan yarışmadan sonra 'Popstar', 'Kısa Veda' ve 'Hayal Edemiyorum' isimli albümleri çıkardı.

2012 yılında STV'de yayınlanan, Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı Kendimize Doğru dizisinde uzun süre rol aldı. Kanal D'de yayınlanan Ankara'nın Dikmen'i adlı dizisine konuk oyuncu olarak yer aldı.

Afyonkarahisar'da düzenlenen 'Caz Festivali'nde, dünyaca ünlü caz sanatçıları olan Frank Sinatra'nın 'My Way' ve Andy Williams'ın 'A Time for Us' gibi eserlerini seslendirdi.

2013 yılında sokak müzisyenleri ile ilgili 'Benim Yolum' adlı belgesel programının sunuculuğunu üstlendi.

2015 Ramazan Ayı Boyunca TRT İstanbul Kent Radyo'da yayınlanan 'Direkler Arası' isimli radyo tiyatrosunda Tuzsuz Deli Bekir Karakterini canlandırdı.

Ekim 2016'da Star'da yayınlanan 'Zuhal Topal'la' adlı izdivaç programına evlenmek için katıldı ancak daha sonra bu programdan ayrıldı.

bayhandan-ingilizce-sarki-soylerse-muge-ve-gulsenle-2-sayfa-13-kasim-sali-10368427-10-1280x720.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1980 doğumlu olan Bayhan Gürhan, 2021 yılı itibariyle 41 yaşındadır ve bekardır.

Bayhan Gürhan 1.80 metre boyunda, 78 kilo ve balık burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @bayhangurhann, Twitter'da @bayhangurhann, Facebook'ta @bayhangurhann kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN