Arman Bıçakçı kimdir, kaç yaşında, nereli? Songül Öden ile ne zaman evlendi?

Arman Bıçakçı kimdir, kaç yaşında, nereli? Songül Öden ile ne zaman evlendi?

Arman Bıçakçı ne iş yapıyor, mesleği ne, merak konusu oldu. 27 Temmuz 2020 tarihinde Songül Öden ile dünyaevine giren iş insanı, uzun zamandır mücevher sektöründe faaliyet yürütüyor. Zaman zaman magazin basınında kendine yer bulan Arman Bıçakçı, eşiyle birlikte yakalandığı koronavirüs (covid-19) hastalığının ardından sağlığına kavuştu. İşte biyografisi...

2016'dan beri beraber olan Songül Öden ile Arman Bıçakçı ikilisi, 2020 yılında nikha masası oturmuştu. Mutlu bir evlilik süren çift, Ocak 2021'de corona virüsü (kovid-19) hastalığına yakalanarak bir süre hastanede tedavi gördü. Songül Öden sosyal medyadan yaptığı açıklamada, eşiyle beraber sağlıklarına kavuşarak taburcu olduklarını açıkladı.

ARMAN BIÇAKÇI'NIN HAYATI

Arman Bıçakçı, mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı'nın yeğenidir. (Bazı kaynaklarda ismi Erman Bıçakçı olarak da geçiyor)

2003 yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezun oldu.

2005 yılından beri 'Sevan Bıçakçı Mücevher' adlı şirkette yönetici olarak çalışmaktadır.

2016 yılında bir tiyatro oyununda, oyuncu Songül Öden ile tanıştı. Çift, 27 Temmuz 2020 yılında evlendi.

Arman Bıçakçı iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @bicakciarman kullanıcı adıyla yer almaktadır.

arman-bicakci-depo-16-9-1595916102-880x495.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN