Prof. Ebubekir Sofuoğlu’ndan tepki çeken sözler: Üniversiteler fuhuş evi

Sakarya Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, üniversiteler için "Neredeyse fuhuş evleri" ifadeleri kullanırken, Z kuşağını da ‘hedonist’ olmakla suçladı.

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Z kuşağını ‘hedonist’ olduğunu ileri sürerek, üniversitedeki derslere katılımın düşük olduğunu söyledi. Üniversiteler için “fuhuş yuvası” diye Sofuoğlu, ifadelerine Cumhurbaşkanı’nı referans gösterdi.  

Akit TV'de Sabri Balaman'ın sunduğu ‘Derin Kutu’ adlı programına konuk olan Sofuoğlu, tepki çeken ifadeler kullandı.  

“Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri” diyen Sofuoğlu’nun sözlerine stüdyodaki konuklar “Hocam yapmayın. Biraz ağır oldu” ifadeleriyle tepki gösterdi.  

Tepkilere cevap veren Sofuoğlu ise “Gördüğüm var. İstisna değil. Gelin ben sizi gezdireyim. Komşular size söyleyecek, emlakçılar size söyleyecek. Siz nerede yaşıyorsunuz?” dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (28)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
28 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN