Saadet Partisi'nden ses getiren video: Ücret asgari, vergi azami

Saadet Partisi, Twitter hesabı üzerinden asgari ücretten vergi alınmaması gerektiğine ilişkin bir video paylaştı. Asgari ücretle geçimin ne kadar zor olduğu anlatılan videoda "Ücret asgari, vergi azami" ifadelerine yer verildi.

Saadet Partisi, ekonomiye ilişkin eleştirilerini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla sürdürüyor.  

Asgari ücretle geçimin ne kadar zorlu olduğu vurgulanan videoda, "Bu videoda ihtiyaç ve giderler 'asgari' olarak hesaplanmıştır" ifadeleri kullanıldı.  

Sosyal medyada ses getiren videoda asgari ücretten alınan vergilerin fazlalığına dikkat çekildi.  

Bir asgari ücretlinin yılda en az 120 gün sadece vergileri ödemek için çalıştığı belirtildi. 

 

 

2.jpg

1-001.jpg

KORONA İLE MÜCADELE DE ELEŞTİRİLMİŞTİ 

Saadet Partisi daha önce, Sağlık Bakanlığı ile Türk Tabipleri Birliği'nin verilerinin çelişmesini ve hükümetin koronavirüsle mücadele politikasını hazırladıkları bir video ile eleştirmişti.  

İlk vakanın görüldüğü günden bu yana sürecin 'kötü' yöneltildiği vurgulandığı videoda, ayrıca son dönemin popüler Netflix dizisi Bir Başkadır üzerinden yapılan gönderme de sosyal medyaya damgasını vurmuştu.  

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN