Putin'den Erdoğan açıklaması: Özü sözü birdir

Putin'den Erdoğan açıklaması: Özü sözü birdir

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bazı görüş ayrılıkları olduğunu ifade ederek, “Sözünde duran adamdır, özü sözü birdir" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yıllık değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulundu. Tüm liderlerin hedefinin kendi ülkelerinin sorunlarını farklı yöntemlerle çözmek olduğunu ifade eden Putin, “İyi ve kötü lider yok” dedi.  

"ERDOĞAN SÖZÜNDE DURAN BİRİ"

Putin, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek göstererek, bazı konularda görüşlerin uyuşmadığını belirterek, “Erdoğan sözünde duran adamdır, özü sözü birdir.

Erdoğan, ülkesi için bir şey uygun olduğunda sonuna kadar gider. Bu, tahmin edilebilirlik unsurudur. Bu, karşında kimin olduğunu anlamak için önemlidir" ifadelerini kullandı.  

p2.jpg

"BIDEN İÇ VE DIŞ SİYASETTE TECRÜBELİ BİR KİŞİ"

ABD’nin seçilmiş Başkanı Joe Biden’a ilişkin de açıklama yapan Putin, şu ifadeleri kullandı:  

Yeni seçilen ABD başkanının neler olup bittiğini anlayacağını varsayıyoruz. Hem iç hem de dış politikada tecrübesi olan bir kişi.  

Ortaya çıkan tüm sorunların veya en azından bir kısmının yeni yönetimde çözülmesini bekliyoruz.  

p1.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN