Resimli Kadir Gecesi mesajları görselleri

Resimli Kadir Gecesi mesajları görselleri

Kadir Gecesi Whatsapp, Instagram, SMS mesajları yoğun ilgi görüyor. Zira, koronavirüs salgını nedeniyle evlerde geçirilen Kadir Gecesi, sanal ortamdaki tebrik mesajlarına ilgiyi artırdı. Ramazan ayının en mübarek gecesinde müminler yakınlarına dualı, hadisli, ayetli Kadir Gecesi mesajları gönderiyor. İşte, en çok paylaşılan ve en beğenilen mesajlar ve sözler...

İslam aleminde özel bir yere sahip olan Ramazan ayı içerisinde yer alan ve bin aydan daha hayırlı olarak nitelenen Kadir Gecesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının 27. günü idrak ediliyor. Kur'an-ı Kerim'in Hira mağarasında İslam Peygamberi Hz. Muhammed'e indirilmeye başlandığı bu gece, sevap katsayısı en yükseğe ulaşacak ve tövbe kapısı ardına kadar açık olacak.

EN GÜZEL RESİMLİ KADİR GECESİ MESAJLARI

* Ben fakir sen Rahim, ben çaresiz sen Ehad, ben ölü sen Hayy, ben muhtaç sen Samed, adın Baki, adın Rezzak, bizi sensiz bırakma Yarabbi! Hayırlı Kandiller...

* Allah'ım! Tüm İslam aleminin çocuklarına ilim, irfan, sıhhat, doğruluk, güzel ahlak, iffet, sadakat, başarı ve cennet nasip eyle. Kadir Geceniz mübarek olsun.

* Bin aydan daha hayırlı olan Leyle-i Kadir geceniz mübarek olsun. Allah bu ulvi geceyi İslam aleminin inşirahına vesile kılsın.

resized-2a4f5-65b1ad9dkadirgecesimesaji2-1559256598.jpg

* Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi'nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Kadir gecesiniz mübarek olsun!

* Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

* Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun!

resimli-yazli-en-guzel-kadir-gecesi-zsbd-1559256562.jpg

* Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün melekler sizinle, dualarınız kabul, Kadir Geceniz mübarek olsun...

* Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

* En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere.

resimli-yazli-en-guzel-kadir-gecesi-wd3e-1559256552.jpg

* Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allah'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun...

* Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi'nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kadir gecesiniz mübarek olsun!

 * Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandilimiz mübarek olsun.

kadir-gecesi-mesaji2.jpg

KADİR GECESİ GÖRSELLERİ

* Allah'ım bugünün hikmetiyle, içimizi sevginle, dışımızı şefkatinle, rızkımızı bereketinle, ömrümüzü rahmetinle doldur. Kadir Geceniz hayırlı olsun...

* Bugün unuttuğum kişileri hatırladığım gün değil, çok sevdiğim kişileri dua ile andığım özel bir gündür. "Ben beni seven ümmetimi almadan cennete gitmem" diyen bir Peygamberin ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile kandilimiz mübarek olsun.

* Ey talihsizlerin sığınağı, acizlerin güç kaynağı, dertlilerin tabibi, çaresizlerin çaresi ve ey her duada bulunana icabet eden, ululuk tahtının sultanı! İçinde bulunduğumuz Kadir Gecesi hürmetine bizleri affeyle. Hayırlı kandiller.

kadir-gecesi-mesajlari-2019-kadir-gecesi-ne-12099289-7752-m-1559256536.jpg

* Sen bizleri öylesine içten bir hakikat eri eyle ki oturup kalkıp sürekli yeryüzünde hakkı ikame etmeyi düşünelim ve senin hatırın söz konusu olduğunda da rahatlıkla bütün arzularımızdan ve isteklerimizden vazgeçebilelim Ya Rabbi!

* Rabbim dualı bir hayat yaşayan, duasını hayatına taşıyan, başkalarının duasını alan ve duası kabul olan kullarından eylesin inşallah. Hayırlı kandiller.

* Sofranız afiyetle, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

kadir-gecesi-mesajlari-2019-kadir-gecesi-ne-12099289-6055-m-1559256476.jpg

* Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.

* Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kandiliniz kutlu olsun.

*  Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere.

kadir-gecesi-mesajlari-2019-kadir-gecesi-ne-12099289-110-m-1559256451.jpg

* Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle, dualarınız kabul. Kadir Geceniz mübarek olsun...

* Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

* Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

kadir-gecesi-mesajlari4.jpg

EN YENİ KADİR GECESİ SÖZLERİ

* Ey Çaresizlerin çaresi ve ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı! İçinde bulunduğumuz bu Kadir Gecesi hürmetine bizleri affeyle Ya Rabbi! Hayırlı Kandiller.

* Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

* Allah'ım! Bizleri kin, nefret, hırs, haset, bencillik ve şehvet gibi hastalıklarla mücadele azmiyle gerilmiş tevazu ve mahviyet abideleri eyle. Hayırlı Kandiller.

kadir-gecesi-mesajlari-4-1559256440.jpg

* Bugün unuttuğum kişileri hatırladığım gün değil, çok sevdiğim kişileri dua ile andığım özel bir gündür. "Ben beni seven ümmetimi almadan cennete gitmem" diyen bir Peygamberin ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile kandilimiz kutlu olsun!

* Irmak vadiden, sevda denizden, dua yürekten kopar gelir. Yüreğimdeki duaya ortak ettim seni. Sende dualarından mahrum etme beni. Dostun hası huzur verir, muhabbeti ömür verir, yüzündeki tebessüm cemali Resul'den gelir. Rabbim ömrüne ömür, gönlüne huzur versin. Kadir geceniz mübarek olsun.

*Allah'ım! Gecemizi bin aydan hayırlı kıldığın gibi; Ömrümüzü de bin ömürden hayırlı kıl. Bizi salihler zümresiyle haşreyle. Kadir Geceniz mübarek olsun...

kadir-gecesi1-1559256390.jpg

* Nefsimizi arındıracak, muhabbetimizi dualarla pekiştirecek, kardeşliğimizi devam ettirecek bir gece olması temennisiyle, Kadir Gecemiz mübarek olsun.

* Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Kadir Geceniz kutlu olsun.

* Allah'ım! Tüm İslam aleminin çocuklarına ilim, irfan, sıhhat, doğruluk, güzel ahlak, iffet, sadakat, başarı ve cennet nasip eyle. Kadir Geceniz mübarek olsun.

cuma-gunu-mesajlar-cuma-mesajlari-cuma-hayirli-cumalar-hayirli-cumalar-hayirli-hayirli-mesajlar-kandil-kadirgecesi-kadir-gecesi-islam-islamiyet-musluman-muslim-cami-kuran-quran-qouran-kapak-94-1-734x405-1559.jpg

* Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler, mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler... Kadir Geceniz kutlu olsun.

* Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

* Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim... Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım... Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak... Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun...

cuma-gunu-mesajlar-cuma-mesajlari-cuma-hayirli-cumalar-hayirli-cumalar-hayirli-hayirli-mesajlar-kandil-kadirgecesi-kadir-gecesi-islam-islamiyet-musluman-muslim-cami-kuran-quran-qouran-10-1559256360.jpg

EN ÇOK PAYLAŞILAN RESİMLİ KANDİL MESAJLARI

*Kadir Gecesi'nin sabahında, hepimizin günahlardan temizlenmiş, Allah'ın rahmetine mazhar olmuş kullardan olmamız duasıyla hayırlı kandiller.

* Ömrümüzün bir muhasebesini yapabilmek ve hayatımızı 'helal ve haram' sınırlarını gözeterek bir istikamet çizebilme ümidiyle, Kadir Gecemiz mübarek olsun.

* Nefsimizi arındıracak, muhabbetimizi dualarla pekiştirecek, kardeşliğimizi devam ettirecek bir gece olması temennisiyle, Kadir Gecemiz mübarek olsun.

100620181207048840502-1559256290.jpg

* Kadir Gecesi'nin sabahında, hepimizin günahlardan temizlenmiş, Allah'ın rahmetine mazhar olmuş kullardan olmamız duasıyla hayırlı kandiller.

* Mübarek Kadir Gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

* Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun.

ahkaf-suresi-1559256297.jpg

* Bin aydan daha hayırlı olan Leyle-i Kadir geceniz mübarek olsun. Allah bu ulvi geceyi İslam aleminin inşirahına vesile kılsın.

* Ömrümüzün bir muhasebesini yapabilmek ve hayatımızı 'helal ve haram' sınırlarını gözeterek bir istikamet çizebilme ümidiyle, Kadir Gecemiz mübarek olsun.

* Irmak vadiden, sevda denizden, dua yürekten kopar gelir. Yüreğimdeki duaya ortak ettim seni. Sende dualarından mahrum etme beni. Dostun hası huzur verir, muhabbeti ömür verir, yüzündeki tebessüm cemali Resul'den gelir. Rabbim ömrüne ömür, gönlüne huzur versin. Kadir Geceniz mübarek olsun.

640xautoooo-1559256270.jpg

* Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun..

* Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

* Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Hz.  Muhammed'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandillere...

5b1cc45c66be5d0b00b5430a.jpg

EN GÜZEL KADİR GECESİ GÖRSELLERİ

* Ya Rabbi! Hayatımızı Kur'an ve sünnet çizgisinde Hak dostluğu, takva, azimet ve ihsan şuuru çerçevesinde yaşat. Kadir Gecemiz mübarek olsun.

* Allah'ım sen bizleri bir Hak aşığı ve Hak rızası sevdalısı eyle. Nerede ve hangi şartlar altında olursa olsun bütün hareketlerimizi senin hoşnutluğuna bağlayım. Hayırlı Kandiller.

* Irmak vadiden, sevda denizden, dua yürekten kopar gelir. Yüreğimdeki duaya ortak ettim seni. Sende dualarından mahrum etme beni. Dostun hası huzur verir, muhabbeti ömür verir, yüzündeki tebessüm cemali Resul'den gelir. Rabbim ömrüne ömür, gönlüne huzur versin. Kadir Geceniz mübarek olsun.

5b1bd95366a97c4350d71e30.jpg

* Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. kandiliniz kutlu olsun.

* Allah'ım, Sen bizleri dur-durak bilmeden sürekli koşan, Hakk'a yürüyenlere yürümenin adabını öğreten, iç dünyası itibarıyla her zaman ocaklar gibi cayır cayır yanan ve yanarken de asla gam izhar eylemeyen; eyleyip ağyarı ahına agâh kılmayı düşünmeyen her zaman içten içe yanan ve kendine sığınanların ruhlarına hararet üfleyen kullarından eyle Ya Rabbi!

* Ey talihsizlerin sığınağı, Ey acizlerin güç kaynağı, Ey dertlilerin tabibi, Ey yolda kalmışların yol göstereni!, Ey çaresizler çaresi! ve Ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı!

5b1bd96a66a97c4350d71e32.gif

* Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun.

* Allah'ım! Gecemizi bin aydan hayırlı kıldığın gibi; Ömrümüzüde bin ömürden hayırlı kıl. Bizi salihler zümresiyle haşreyle. Kadir Geceniz hayırlı olsun!

* Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatlı umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, Kadir Gecen mübarek olsun!

48-1528361470-001.jpg

* Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Kadir Geceniz hayırlara vesile olsun.

* Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtığı zamanki sevincidir; diğeri de Rabbi'ne kavuştuğu zamanki sevincidir. Oruçlunun ağzından çıkan koku, Allah indinde misk kokusundan daha hoştur. Kadir Geceniz kutlu olsun...

* O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesi'nde Allah dualarınızı kabul etsin.

13-1528361422-001.jpg

EN BEĞENİLEN KANDİL GECESİ SMS MESAJLARI

* Ya Rabbi! Hastalara şifa, dertlilere deva, açlara aş, toklara iman ve itikat, evlerimize huzur bereket, vatanımıza refah ver. Hayırlı kandiller...

* Ya Rabbi! Sen bizleri, olabildiğine sabırlı ve temkinli, konuşup gürültü çıkarmadan daha çok, inandıklarını yaşayan, yaşadıklarıyla başkalarına da örnek olan bir iman ve aksiyon insanı eyle Ya Rabbi!

* Ey kendisine yükselen elleri boş geçirmeyen Allah'ım! Hedefimizde hep öteler tüllenip dursun. Bizler Hak rızasına bağlanmış, sürekli ilerleyen ve sürekli mesafelerle yaka paça olan iman insanları olalım ya Rabbi! Matlubumuza ulaşacağımız ana kadar hep bir küheylan gibi koşalım; koşarken de herhangi bir beklentiye girmeyelim Ya Rabbi!

63-1528361490-001.jpg

* İçinde bulunduğumuz bu Kadir Gecesi hürmetine bizleri affeyle Ya Rabbi!

* En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere.

* Ey Bizleri varlığa erdiren Allahım! Sen bizleri ufku, inancı ve davranışlarıyla tam bir ruh ve mana kahramanı eyle! Derinlik ve zenginliğimizi bilgi ve müktesebatımızla birlikte gönül zenginliği, ruh saffeti ve hakka kurbetimiz itibarıyla yap Ya Rabbi!

9-1528361414-002.jpg

* Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.

* Allah'ım! Gecemizi bin aydan hayırlı kıldığın gibi; Ömrümüzü de bin ömürden hayırlı kıl. Bizi salihler zümresiyle haşreyle. Kadir Geceniz hayırlı olsun!

* Kur'an'ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir Geceniz mübarek olsun.

26-1528361435-002.jpg

* Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize kadir geceniz mübarek olsun...

* Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır hacdan döner gibi, Berat'tan iner gibi gel gel bekliyoruz yıllardı Kadir geceniz mübarek olsun.

* Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır. Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır. Hayırlı kandiller...

kadir-gecesi-mesajlari3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN