Recep İvedik 5 oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 nerede çekildi?

Recep İvedik 5 oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 nerede çekildi?

2017 yapımı komedi filmi Recep İvedik 5 gişe rekorları kırmıştı. Senaryosunu ve başrolünü Şahan Gökbakar'ın üstlendiği filmin her serisinde gişe rekorları yaşanıyor. Peki Recep İvedik 5 nerede çekildi? Oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Recep İvedik serisinin 5. filmi ekranlarında seyircisiyle buluşmasının ardından, ‘Recep İvedik 5 oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 nerede çekildi?’ soruları, sosyal medyada gündem olur. 2017 senesinde vizyona giren filmin çekimleri üç farklı şehirde gerçekleşti.

FİLMİN KONUSU

Recep İvedik'in mahalleden dostu şoför İsmet vefat eder. Taziyeye gittiğinde İsmet'in son görevini üstlenmeyi kabul eder. Milli sporculardan oluşan kafileyi Üsküp'e götürür fakat sporcular rahatsızlanınca Türkiye'yi kahramanımız temsil etmek zorunda kalır. Kazanmaktan başka çaresi olmadığına inanan Recep, olayları kendi yöntemleri ile çözmeye kalkınca oldukça komik olaylar perdeye yansıyor.

RECEP İVEDİK 5 NEREDE ÇEKİLDİ?

Antalya, Üksüp ve İstanbul'da çekilen filmin yapımcılığını Çamaşırhane Film üstlenmiştir.

OYUNCULAR

Şahan Gökbakar
Orkan Varan
Deniz Ceylan
Hüseyin Baycur
Zeynep Demirtaş
Murat Bölücek
Kübra Yıldız
Ümit Özkurt
Murat Yılancı
Sahabettin Karabulut
İbrahim Emin Ege

ŞAHAN GÖKBAKAR KİMDİR?

22 Ekim 1980 yılında İzmir'de dünyaya gelen Şahan Gökbakar'ın Togan Gökbakar adında bir erkek kardeşi vardır. Babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan'ın 8. gününde trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Gençliğini Ankara'da geçiren Gökbakar, ilkokuldan lise sona kadar ODTÜ kolejinde Üniversiteyi ise Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumuştur.

Bilkent Üniversitesi'nde Tiyatro Bölümü'ne dördüncülük ile giriş yapan Şahan Gökbakar, başarısını okul hayatında da devam ettirdi. 2002 yılında bu bölümden mezun oldu ve İstanbul'a taşındı. Genç sanatçı, burada çeşitli reklam filmlerinde rol alarak çok mücadele etti ve ilk TV programına imza attı.

FİLMLERİ

2006​Gen​2008​Recep İvedik
2009​Recep İvedik 2​
2010​Recep İvedik 3​
2013​Celal ile Ceren​Celal
2014​Recep İvedik 4
2016​Osman Pazarlama
2017​Recep İvedik 5
2018​Kayhan
2019​Recep İvedik 6

TELEVİZYON PROGRAMLARI

Dikkat Şahan Çıkabilir
Leyt Nayt Şov: Kime Diyorum Ben
Zoka
Kolay Gelsin
Engin Jurnal

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN