Reklamcılık ve içerik dünyası CES C Space'de buluşacak

Reklamcılık ve içerik dünyası CES C Space'de buluşacak

İçerik üreticileri ve yayıncılık dünyasına özel CES bölümü C Space 2017 etkinliğinde geçen yıla daha büyük bir alan ile ziyaretçileri karşılayacak

CES teknoloji, eğlence ve pazarlamanın birleştiği bir etkinlik. C Space, şimdiye kadar gerçekleşecek en büyük hali ile CES 2017'de yer alacak.

AdWeek, Amazon, AOL, Discovery Communications, eBay, Facebook, Google, Hearst, Hulu, NBCUniversal, Nielsen, Time Inc, Turner, Twitter, Verizon ve Yahoo gibi önde gelen markalar en yeni tüketici çözümlerini bu alanda sergileyecek.

Konferans oturumları ve ilgili fuar alanları; reklamcılık, içerik, eğlence ve pazarlamanın teknoloji ile yakınsadığı tüm alanlarda ilgilenenler için ilk elden en son gelişmeleri deneyimleme ve görme fırsatı sunacak.

Tüketici Teknolojisi Derneği (CTA) tarafından gerçekleştirilen CES, 5-8 Ocak 2017'de Las Vegas'da gerçekleşecek.
   
Storyteller konferans programı; BBC Earth, Facebook, Google, Hulu, Hearst Medya Şirketi, Nielsen, Spotify, Turner, Twitter ve Verizon Dijital Medya Hizmetleri katılımıyla düzenlenen oturumlar ikinci kez gerçekleşecek. İçerik üretiminin liderleri; markalar, eğlence ve teknoloji arasındaki benzersiz ilişkiler hakkında kendi deneyimlerini, en iyi uygulamaları ve vaka analizlerini paylaşacaklar. 

CES Başkan Yardımcısı Karen Chupka; "Tüketicilerin markalarla ilişkileri ve içerikleri ne şekilde tükettikleri giderek daha sofistike hale geliyor. Bu süreçte teknolojinin rolü önemli. İçerik üreticiler ve reklamverenler tüketicilere daha önce hiç olmadığı şekilde ulaşabiliyor ve etkileşime girebiliyor" diyor.

Ayrıca aktör, yönetmen, yazar ve komedyen Aisha Tyler, bu yılki CES Büyükelçisi olarak görev yapacak. 

C Space, özellikle reklam ve eğlence sektöründeki yöneticiler için teknolojinin etkisini vurgulamak üzere ilk olarak 2014 yılında düzenlendi. Program bu sene üç büyük salonu dolduracak şekilde genişletildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN