'O bizim hikayemiz siz satamazsınız' gibi oldu | Reşitpaşa Yokuşu

Akif Beki ile Yıldıray Oğur gündemin 'satır araları'nı KARAR TV'de yorumladı. DEVA Partisi'nin büyük kongresini ve Genel Başkan Ali Babacan'ın 28 Şubat döneminde yaşadıkları mağduriyeti anlatırken duygulanmasına gelen eleştirileri değerlendiren Akif Beki ile Yıldıray Oğur çarpıcı tespitlerde bulundu.

Akif Beki ile Yıldıray Oğur KARAR TV'de yayınlanan Reşitpaşa Yokuşu'nda gündemi değerlendirdi. Ali Babacan başkanlığında kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'nin dün (salı günü) gerçekleştirilen büyük kongresini konuşan Akif Beki ve Yıldıray Oğur, kongrede bir takım yeniliklerin göze çarptığını dile getirdi.

Akif Beki slogansız, postersiz yeni bir parti modeli denediklerini dile getirirken Yıldıray Oğur, "Bence kongrelerde genel başkanın posterinin olmaması lazım. Bir parti kongresinde partinin öne çıkması lazım. Sıradan demokratik bir ahlaka sahip insanın zaten kendi dev posterini görünce rahatsız olması lazım. Tanıtılmaya ihtiyacı yok" sözlerini kaydetti. 

Ali Babacan'ın konuşmasını gerçekleştirdiği sırada kürsüde 28 Şubat sürecinden bahsetmesi, duygulanıp duraksamasına iktidar kanadından fazla tepki geldiğini belirten Yıldıray Oğur'a Akif Beki'nin cevabı ise "Bu durum 'o bizim hikayemiz siz satamazsınız' gibi oldu" oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN