Ronaldo'nun rekor gecesi! Devler Ligi'ne damga vurdu...

Ronaldo'nun rekor gecesi! Devler Ligi'ne damga vurdu...

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı Madrid derbisinde Real Madrid evinde Atletico Madrid'i Cristiano Ronaldo'nun hat-trick'i ile 3-0 mağlup etti. Ronaldo attığı gollerle rekorları alt üst etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, yarı final ilk maçında Atletico Madrid'i Cristiano Ronaldo'nun golüyle 3-0 yenerek final için büyük avantaj yakaladı. Ronaldo attığı gollerle rekorları alt üst etti. İşte detaylar...
Barnabeu’da oynanan derbi mücadelesine ev sahibi iyi başladı. Carvajal ve Benzema ile golü bulamayan Real Madrid, 10. dakikada Ronaldo’nun golüyle 1-0 öne geçti.

24. dakikada ev sahibi Modric’in şutuyla da gole yaklaştı ama sonuç çıkmadı. Atletico ise 32’de Godin’le pozisyonu değerlendiremedi. İlk yarı 1-0 Real Madrid üstünlüğü ile geçildi.

RONALDO DURMADI

İkinci yarı iki takım da daha kontrollüydü. 67. dakikada Benzema’nın şutundan gol gelmedi. 73. dakikada Cristiano Ronaldo kendisinin ve takımının 2. golünü attı. 86’da da sahneye çıkan Ronaldo hat-trick yaptı ve Real Madrid’i 3-0 öne geçirdi. Kalan sürede başka gol çıkmayınca Real Madrid derbiden 3-0 galip ayrıldı ve final yolunda büyük avantaj sağladı. Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçı 10 Mayıs Çarşamba günü Vicente Calderon’da oynanacak.

RONALDO BİR İLK BAŞARDI!

Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nin elemeli turlarında (grup aşaması sonrası) 52. golünü attı: Bunu başaran ilk oyuncu. Rekortmen...

TAKIMINI AVRUPA'DA SIRTLIYOR...

Portekizli yıldız, yarı finallerde 13, eleme turlarında 51, grup aşamasında 39 olmak üzere Şampiyonlar Ligi'nde toplam 102 gol kaydetti. Ayrıca Cristiano Ronaldo, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 11. maçında 10. golünü attı.

HAT-TRİCK...

Cristiano Ronaldo, 2012/13 sezonundan (Robert Lewandowski) bu yana Şampiyonlar Ligi yarı finalinde hat-trick yapan ilk oyuncu.

ATLETİCO MADRİD'İ SOLLADI!

Cristiano Ronaldo, toplamda da Şampiyonlar Ligi'ndeki 103. golünü attı; Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde attığından 3 fazla. Öte yandan Cristiano Ronaldo 2017'de forma giydiği 22 resmi maçta 24 gole katkıda bulundu. (19 gol ve beş asist)

ZİDANE REKORA DOĞRU...

Öte yandan Real Madrid, Zinedine Zidane yönetiminde 59 maçtır gol atıyor! Bu alanda rekor 61 maç ile Bayern Münih'te bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN