Rusya 2021'de Kovid-19 antikor ilacı test edeceğini duyurdu

Rusya 2021'de Kovid-19 antikor ilacı test edeceğini duyurdu

Rusya 2021'de Kovid-19 hastalarına yönelik bir antikor tedavisi denemelerine başlayacağını açıkladı. Kovid-19 hastalığını geçirmiş kişilerden araştırma için kan plazmasını bağışlaması istendi.

Rusya önümüzdeki yıl Kovid-19 hastalarına yönelik bir antikor tedavisi denemelerine başlayacağını söyledi.

Reuters'ta yer alan habere göre, Gamaleya Enstitüsü müdürü Alexander Gintsburg, yeni antikor bazlı ilaç için denemelerin 2021 sonbaharında başlayacağını umduğunu söyledi. Gintsburg, "Umarım sonbaharda klinik deneyler başlar. Bu ilacı aynı anda birkaç teknolojiyi kullanarak geliştirmemiz gerekiyor ve bu şu anda yapılan bir şey."

RUSYA ARAŞTIRMA İÇİN KAN PLAZMASI BAĞIŞI İSTİYOR

Öte yandan Rusya ise, Kovid-19 hastalarından araştırma için antikor bakımından zengin olan kan plazmasını bağışlamalarını istiyor. TASS haber ajansının bildirdiğine göre Gamaleya’dan Gintsburg, yeni Rus ilacının Kovid-19 ile hasta olanların kan plazmasında bulunan antikorların genetiği değiştirilmiş versiyonları olan "monoklonal antikorlardan" oluşacağını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN