Rusya’da korona vakalarında rekor artış

Rusya’da korona vakalarında rekor artış

Küresel salgın koronavirüsün en çok görüldüğü ülkelerden biri olan Rusya'da son bir günde rekor artış görüldü. Ülkede son 24 saate 29.039 kişiye korona teşhisi kondu.

Rusya’da koronavirüs salgını önlenemiyor. 144 milyondan fazla insanın yaşadığı Rusya'da salgının başlamasından sonra en çok görülen vaka sayısına ulaşıldı. Ülkede son 24 saat içerisinde 29.039 insanda korona tespit edilirken toplam vaka sayısı da 2.460.770’e çıktı.

ABD, Brezilya ve Hindistan ile birlikte salgının merkez üslerinden biri olan Rusya’da son 24 saatte bir rekor kırıldı.

ÖLÜM SAYISINDA DÜŞÜŞ VAR

Öte yandan yetkililer 457 insanın da son 24 saat içerisinde yaşamını yitirdiğini açıkladı. Bu verilerle birlikte ülkede corona virüsünden yaşamını yitirenlerin sayısı 43.141’e çıktı.

Ülkede önceki gün açıklanan verilerde 28.782 insanda koronavirüsü tespit edilirken 508 insan da yaşamını yitirmişti.

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklanan verilere göre son 24 saatte 196 kişi koronavirüs nedeniyle vefat ederken 31,896 kişide vaka tespit edildi.

5aralivakasayisi-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN