Rüyada kirpi görmek ne anlama geliyor? Rüyada kirpi görmenin tabiri ve yorumu

Rüyada kirpi görmek ne anlama geliyor? Rüyada kirpi görmenin tabiri ve yorumu

Rüyada kirpi görmek hem olumlu hem de olumsuz şekilde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin etrafında art niyetli olan kişilerin bulunduğuna işaret eder. Görülme şekline göre farklı anlamları bulunan rüyada kirpi görmekle ilgili en ayrıntılı yorumları karar.com’da bulabilirsiniz…

Rüyada kirpi görmek, farklı rüya tabirlerinde, şans ve kısmet olarak yorumlanır. Haberimizde, kirpi öldürdüğünü görmek, kirpi yavrusu görmek ve kirpi dikeni görmek gibi rüyada kirpi görmekle alakalı rüyaların tabirlerini okurlarımız için hazırladık…

RÜYADA KİRPİ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kirpi görmek, rüyanın görülme şekline göre hem hayırlı hem de hayırsız olarak yorumlanır. Hayırlı olan yorumlarda rüyada görülen kirpi, şans, kısmet ve kazancın bol olacağı bir döneme işaret eder.

Rüyada kirpi görmenin olumsuz anlamı ise, rüya sahibinin etrafında art niyetli kişiler olduğudur. Rüyayı gören kişinin etrafındaki kişiler arasında, içten pazarlıklı, cimri ve dost görünüp düşmanlık eden kimseler bulunmaktadır. Bu nedenle kişi çok dikkatli olmalı, herkese güvenmemeli ve hayatına alacağı kişileri iyice tanımalıdır.

KİRPİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada kirpi öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin çok fazla emek edeceği, alın teri dökeceği ve türlü zorluklarla karşılaşacağı bir işin sonunda büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

KİRPİ YAVRUSU GÖRMEK

Rüyada kirpi yavrusu görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde küçük hesaplar içinde bulunan insanlar olduğuna işaret eder. Bu art niyetli kişilerin rüya sahibine hayrı dokunmaz.

KİRPİ DİKENİ GÖRMEK

Rüyada kirpi dikeni görmek, rüyayı gören kişiye tuzak kuran bir kişi bulunduğuna ve rüya sahibinin bir olay karşısında zor duruma düşeceğine delalet eder.

KİRPİ ETİ YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kirpi eti yediğini görmek, rüya sahibinin düşmanlarının ve rakiplerinin karşısında zafer elde edeceği şeklinde yorumlanır.

KİRPİ ISIRDIĞINI GÖRMEK

Rüyada kirpi ısırdığını görmek, uyarı niteliğinde bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin çevresinde ona her an zarar vermek için fırsat kollayan düşmanları olduğu ve kişinin bu nedenle çok dikkatli olmadı gerektiği anlamını taşır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN