Rüyada hamile görmek iyi midir kötü müdür? Rüyada hamile görmenin tabiri

Rüyada hamile görmek iyi midir kötü müdür? Rüyada hamile görmenin tabiri

Rüyada hamile görmek, tek bir anlama sahip değildir. Rüyayı gören kişi bir kadın ise, maddi anlamda berekete, rüyayı gören kişi erkek ise, dert ve kedere delalet eder. karar.com olarak Rüyada hamile görmekle alakalı en ayrıntılı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

 

Rüyada hamile görmek, kendini hamile görmek ve başkasını hamile görmek gibi farklı şekillerde olabilir. Kendini hamile olarak gören kişinin karnı ne kadar büyükse, o oranda mal sahibi olacağı anlamına gelir. İşte, rüyada hamile görmenin en iyi rüya tabirleri…

RÜYADA HAMİLE GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada hamile görmek, çok çeşitli şekillerde olabilir ve ona göre yorumlanır. Bir kadın rüyasında hamile olduğunu görse, bu zenginlik olarak tabir edilir. Bir erkek görmüş ise, bu da dara düşeceğine ve sıkıntılarla boğuşacağı anlamını taşır.

Kadın veya erkek fark etmeksizin, kişi kendini hamile olarak gördü ise, kişinin karnının büyüklüğü servetinin büyüklüğü ile ilişkilendirilir. Bir erkek karısının hamile olduğunu görmüş ise, bu o kişinin mal alma hevesinde olduğuna delalet eder.

Evli olamayan bir kadın rüyasında kendini hamile görürse bu evinde bazı sıkıntılar yaşayacağı, dert ve kederlerle üzüleceği şeklinde yorumlanır. Farklı rüya tabirlerinde evli olmayan bir kadının bu rüyayı görmesi kısmetinin bağlı oluğuna delalet eder.

19-11/22/hamilejpgg.jpg

HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada hamile olduğunu görme, rüya sahibinin kısmetinin, zenginliğinin ve mülklerinin artacağına delalet eder. Farklı bir yorumda ise bu rüya, çok büyük olmayan, kolay geçen sıkıntıların yaşanacağına işaret eder. Rüyasında hamile olup doğumu yakınlaşan kişinin dertleri kısa sürede son bulur.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

KARISININ HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada karısının hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin yeni bir mal almak istediği anlamını taşır. Bu mal, ev, araba veya tarla olabilir. Genel anlamda hayırlı olarak yorumlanan bu rüya, rüyayı gören kişinin planladığı şeyleri gerçekleştireceği anlamını taşır.

HAMİLE KADIN GÖRMEK

Rüyada hamile kadın görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Dertlerin ve sıkıntıların habercisidir. Rüyasında hamile bir kadın gören kişi, problemlerle boğuşmak zorunda kalır, darlığa düşer, dert ve kederlerle boğuşmak zorunda kalır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN