Saadet Partisi: Bilmediğiniz vergi var, ödemediğiniz vergi yok

Saadet Partisi: Bilmediğiniz vergi var, ödemediğiniz vergi yok

Saadet Partisi, Vergi Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından "Kim vergisini bilmek ister?" notuyla vergilerin adil olmadığına dikkat çeken bir video paylaştı.

Saadet Partisi, Vergi Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından "Kim vergisini bilmek ister?" notuyla vergilerin fazla ve adil olmadığına dikkat çeken bir video paylaştı.

Partinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabı üzerinden videoyu paylaşarak "Vergi sistemimizde azdan çok, çoktan az gidiyor!" ifadelerini kullandı. 

Bilgi yarışması formatında hazırlanan videoda, "Aşağıdakilerden hangisi özel tüketim vergisine tabidir?" ve "Bu videoyu izlerken kullandığınız internetin faturasında da bulunan özel iletişim vergisinin diğer adı nedir?" gibi sorular yer alıyor.

Paylaşılan video, izleyenleri verginibil.com adlı siteye yönlendirirken, siteye girenler burada vergilerle ilgili 10 soruyu çözerek çıkan sonucu sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN