Saadet Partisi: Bilmediğiniz vergi var, ödemediğiniz vergi yok

Saadet Partisi, Vergi Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından "Kim vergisini bilmek ister?" notuyla vergilerin adil olmadığına dikkat çeken bir video paylaştı.

Saadet Partisi, Vergi Haftası dolayısıyla sosyal medya hesabından "Kim vergisini bilmek ister?" notuyla vergilerin fazla ve adil olmadığına dikkat çeken bir video paylaştı.

Partinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabı üzerinden videoyu paylaşarak "Vergi sistemimizde azdan çok, çoktan az gidiyor!" ifadelerini kullandı. 

Bilgi yarışması formatında hazırlanan videoda, "Aşağıdakilerden hangisi özel tüketim vergisine tabidir?" ve "Bu videoyu izlerken kullandığınız internetin faturasında da bulunan özel iletişim vergisinin diğer adı nedir?" gibi sorular yer alıyor.

Paylaşılan video, izleyenleri verginibil.com adlı siteye yönlendirirken, siteye girenler burada vergilerle ilgili 10 soruyu çözerek çıkan sonucu sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN