Saadet Partisi’nden çok konuşulacak Avrasya Tüneli videosu: Her şeyden geçtim...

Güncel konularda yaptığı kısa videolarla gündeme gelen Saadet Partisi, bu defa Avrasya Tüneli'ne yapılan yüzde 26'lık zamma paylaştığı video ile tepki gösterdi. Partinin sosyal medyadan hesaplarından paylaşılan video binlerce kişi tarafından beğenildi.

Avrasya Tüneli'ne yapılan yüzde 26'lık zam sonrası geçiş ücreti 46 liraya yükseldi. Gidiş-gelişin 92 lira olduğu tünel zammına, Saadet Partisi hazırladığı bir video ile tepki gösterdi. “Her şeyden geçtim bir senden geçemedim” denilen videoda, açıldığında 15 lira olan geçiş ücretinin bugün 46 liraya çıktığı hatırlatıldı.

Hazırlanan videoda bir aracın navigasyon tarifiyle yolda ilerlediği görülüyor. 

HER GEÇİŞ BİR VAZGEÇİŞTİR

"Her geçiş bir vazgeçiştir" ifadelerinin kullanıldığı videoda, “Unutmayın her geçiş bir vazgeçiştir. Çünkü geçiş garantili yolların ücretleri artarak devam ediyor. Avrasya Tüneli ilk açıldığında 15 lira iken bugün 46 lira. Bakiyenin yetersiz olduğu için rota yeniden hesaplanıyor” ifadelerini kullanıyor.

Videonun sonunda otomobilin arkasındaki “Her şeyden geçtim bir senden geçemedim, selvi boylum avrasyalım” ifadelerine yer veriliyor

Saadet Partisi tarafından videonun sonunda, Avrasya Tüneli'nin 2020 yılındaki kamuya maliyetiyle ilgili bilgi de verdi. Buna göre; “Araç geçiş garantisi 24 milyon, geçmeyen araç sayısı 12 milyon Hazineden ödenen 391 milyon 870 bin 500 lira” denildi.

İşte o video...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN