Sadakatsiz tekrarı ne zaman başlayacak? Asya, Volkan’dan ayrılacak mı?

Sadakatsiz tekrarı ne zaman başlayacak? Asya, Volkan’dan ayrılacak mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Derin, Asya ve Volkan arasında yaşanan aşk üçgeninin konu edindiği Sadakatsiz dizisinin tekrarı, akşam yayınlanmasının yanında gündüz kuşağında da izleyiciyle buluşuyor.

Sadakatsiz’in 3.bölümünde, Asya, Volkan’ı görüntülü konuşurken yakalıyor. Sonra bir şekilde Derin’le karşılaşan Asya, kendisini şoke eden bir bilgiye daha ulaşıyor. Eşinin 3 aydır Derin’le ilişkisi olduğunu zanneden Asya, onların aslında 2 yıldır birlikte olduğunu öğreniyor. Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz’in tekrar bölümleri bile reyting rekorları kırıyor…  

Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve başrolünde Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in yer aldığı Kanal D dizisi Sadakatsiz’in tekrar bölümleri, hem hafta sonu hem de hafta içi bazı günlerde gündüz kuşağında yayınlanıyor.

SADAKATSİZ TEKRARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz'in tekrar bölümleri haftalık yayın akışında yer alıyor. 3. bölümü 21 Ekim çarşamba akşamı ekranlara gelen Sadakatsiz'in son bölüm tekrarı; en son 22 Ekim Perşembe günü yeniden yayınlanmıştı. Sadakatsiz’in tekrarı; 24 Ekim Cumartesi ve 25 Ekim Pazar günü gündüz kuşağında televizyonda yayınlanacak.

sadakatsiz-tekrari-ne-zaman-baslayacak-asya-volkandan-ayrilacak-mi-002.jpeg

SADAKATSİZ’İN 3. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Volkan içerisinde olduğu yasak aşkı sonuna kadar saklıyor. Ancak Asya'nın şüpheleri işleri karıştırıyor. Diğer taraftan Derin'in aramalarına kayıtsız kalamayan Volkan, görüntülü görüşme yaparken Asya'nın radarına takılıyor.

sadakatsiz-tekrari-ne-zaman-baslayacak-asya-volkandan-ayrilacak-mi.jpeg

Derin'i bir dükkandan çıkarken yakalayan Asya, çocuğu doğurmaya karar verdiğini öğrendiğini anlatıyor. Derin de Asya’ya erkek arkadaşının karısından ayrılıp kendisiyle evleneceğini söylüyor. Bunun ardından Asya, eşini aldatan bir insana nasıl inanabildiğini sorgularken ilginç bir detay dikkatini çekiyor. Asya, kocası Volkan'ın 3 ay boyunca Derin’le bir ilişkisi olduğunu biliyor. Derin de 2 senedir beraber olduklarını söylüyor. Bunun ardından Asya, yakın arkadaşlarının da dürüst olup olmadıkları konusunda şüpheye düşüyor.

SADAKATSİZ'İN TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SADAKATSİZ'İN 4. BÖLÜM FRAGMANI:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN