Akciğer kanserine karşı bedeni zırh gibi koruyan kür

Akciğer kanserine karşı bedeni zırh gibi koruyan kür

Akciğer kanseri son günlerde oldukça yaygın olan kanser türleri arasında yer almaktadır. Peki, bu hastalıktan korunmak için neler yapmalıyız? Akciğer kanserine iyi geldiği bilinen ısırgan otu ve ebegümeci kürü nasıl yapılır, günde kaç defa içilir, nasıl tüketilir? İşte, akciğer kanserine karşı kür tarifleri...

Akciğer kanserinde büyük artış yaşanmasının pek çok nedeni bulunmaktadır. Genetik ve çevresel faktörlerin yanı sıra yüksek stres seviyesi de bu hastalığın nedenleri arasında sayılır. Vücudu, akciğer kanserinden uzak tutmak için çeşitli yöntemler araştırılıyor. Isırgan otu, ebegümeci ve klorsuz su ile hazırlanan kür, bu yöntemlerden bir tanesi. Oldukça pratik bir biçimde hazırlanan akciğer kanserine karşı koruyucu olduğu söylenen bu kür, günde iki defa tüketilmeli ve her gün taze olarak hazırlanmalıdır.

AKCİĞER KANSERİNİN NEDENLERİ

Kimyager İbrahim Adnan Saraçoğlu, akciğer kanseri hakkında konuştuğu bir televizyon programında şunları söylüyor:
"Sanayi bacalarından çıkan hava kirliliğine neden olan kimyasallar var. İyi ya da kötü, bu kirli havayı soluyoruz. Araç sayısının artması demek, kullanılan benzinin ya da mazotun egzozdan çıkarken havaya verdiği aromatik halkalı kimyasalların artması demektir. Bu da akciğer kanserini tetikler. Sigara da akciğer kanserinin tetikleyicisidir. Bu kanser türünün genetik yatkınlık tarafı da var; ancak bazı insanlar vardır ki sigara içer, kötü ortamlarda bulunur, soluduğu hava kirlidir ama gel gelelim akciğer kanserine yakalanmaz. Bu durum genlerden kaynaklanır; fakat bu kişi kansere yakalanmasa da başka hastalıklara yakalanır. Akciğer kanserinin farklı tipleri vardır. Burada bilinmesi gereken en önemli şey, bu hastalığa karşı kendimizi nasıl korumamız gerektiğidir. Sigara içmemeli, alkol kullanmamalı, temiz havada dolaşmalıyız."

2-004.jpg

KEÇİBOYNUZU, TAZE TERE VE HAVUÇ SUYU ŞİFASI

Temiz hava solumanın vücutta biriken toksinlerden arınmak için oldukça etkili olduğundan bahseden İbrahim Saraçoğlu, şu bilgileri veriyor: "Akciğer kanserine karşı koruyucu ve önleyici şeyler vardır. İki ürün var ki akciğer kanserine karşı korur: Keçiboynuzu pekmezi ve taze tere. Bunların koruyucu ve önleyici özellikleri vardır. Özellikle sigara içenler, her ay iki üç gün bunu mutlaka kullanmalı. Diğer yandan taze sıkılmış havuç suyu da tüketilmelidir."

havuc-suyu.jpg

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ TARİFİ

Işın tedavisi, radyoterapi almadan önce kullanılması önerilen bu kür için doğal keçiboynuzu kullanılır. Keçiboynuzu (harnup) kürü ödeme ve fibrozise engel olur.

* 4-5 adet doğal keçiboynuzu kırılır.

* 1.5 su bardağı klorsuz suya eklenir.

* 7-8 dakika kaynatıp 20 dakika soğumaya bıraktıktan sonra akşam yemeklerinin ardından tüketilir.

* Kür, 1 ay boyunca uygulanır.

Uyarı:
Doktorunuza mutlaka danışınız. Kullandığınız her bitkisel kürü, hekiminize bildiriniz.

keciboynuzu.jpg

AKCİĞER KANSERİNDE KORUYUCU VE ÖNLEYİCİ GÜÇ

Bir hastalığa yakalanmadan önceki önleyici tedavi ile hastalandıktan sonra uygulanacak iyileştirici tedavinin farklı olduğunu dile getiren İbrahim Saraçoğlu, ebegümeci ve ısırganın bir araya geldiğinde kansere karşı çok etkili olduğunu da vurguluyor.

Isırgan Otu Ebegümeci Kürü Malzemeleri

* 1 bardak klorsuz su

* 1 tatlı kaşığı ısırgan otu

* 1 tatlı kaşığı ebegümeci

Isırgan Otu Ebegümeci Kürü Yapılışı

* Klorsuz suyu kaynatın.

* Kaynamaya başladıktan sonra 1 tatlı kaşığı ısırgan otunu ve 1 tatlı kaşığı ebegümecini suya ekleyin.

* Tüm malzemeleri ilave ettikten sonra 6 dakika kaynatın.

* 6. dakikanın ardından ocağın altını kapatın ve sıcak haldeyken süzün.

Isırgan Otu Ebegümeci Kürü Uygulama Şekli

Bu kür, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa tüketilmeli. Kahvaltıdan 15 dakika önce ve akşam yemeğinden 2 saat sonra ılık bir biçimde içilmelidir. 1 ay boyunca düzenli olarak uygulanması gereken bu kür, her gün taze olarak hazırlanmalıdır.

1-007.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN